Kan vi hjælpe?
7010 4343
Strandtype
Sand, 3 km
Udendørs pool
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Restaurant
Camping La Foret de Janas på Rivieraen
Er du på udkig efter den helt rigtige sommerferie for dig og familien, så er det sydlige Frankrig et godt bud, hvis du gerne vil kombinere strand, natur og oplevelser. Her finder du campingpladsen La Foret de Janas, der byder på en oplevelse ud over det sædvanlige. Her kan du holde ferie i et sandt ferieparadis, og der vil være et væld af aktiviteter på pladsen, men også i nærområdet.
Strandtype
Sand, 3 km
Udendørs pool
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Restaurant
Generelt
Badehætte (frivilligt)
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Grill ikke tilladt
Swimmingpool
Udendørs pool
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 3 km
Restauranter / barer
Restaurant
Pladsstørrelse
Lille plads
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Badehætte (frivilligt)
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Grill ikke tilladt
Swimmingpool
Udendørs pool
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 3 km
Restauranter / barer
Restaurant
Pladsstørrelse
Lille plads

Velkommen til Camping La Foret de Janas i Frankrig

Dejlig feriestemning

Den Franske Riviera, der er blandt de smukkeste områder i Frankrig, er et andet navn for Côte d’Azur, som er en fransk perle uden lige. Her finder du lange strandpromenader, formidable badestrande med det klareste, azurblå havvand og mange småbyer, der alle sammen emmer af hygge, charme og ægte, fransk stemning. Vil du gerne være lige i midten af alt dette, så er La Foret de Janas det helt rigtige sted for dig og familien. På pladsen kommer I heller ikke til at kede jer. Her finder I nemlig mange forskellige faciliteter, der tillader, at du holder ferie med god samvittighed.

  • Hyggelig og charmerende
  • Underholdningsprogram
  • Supermarked til indkøbene
  • Pool og tæt på stranden

Poolområde på pladsen

På campingpladsen finder du selvfølgelig en dejlig opvarmet pool, som du kan benytte lige så meget, som du har lyst til. Omkring poolen finder du en masse solsenge, hvor du nemt kan få en dag eller to til at gå på langs. Vil du på stranden, så finder du denne inden for kort afstand fra campingpladsen. Her vil du blive mødt af en af de fantastiske badestrande med hvidt strandsand og vand i de smukke, blålige nuancer.

Snackbar og kort til byen

Der er sørget godt for dig og din familie, og du kommer heller ikke til at gå sulten i seng. For med campingpladsens beliggenhed, så har du byen lige udenfor døren, hvor du finder et hav af forskellige muligheder for aftensmad og frokost. På pladsen er der en snackbar, hvor du altid kan stille den lille sult.

Supermarkeder flere steder

Der er også et lille supermarked på pladsen, der har åbent om sommeren. Her finder du dagligvarer såsom frisk frugt, pålæg, brød, kolde drikke og meget andet. Du kan også finde et større supermarked inde i byen, hvor du kan handle ind til hele ugen, så du ikke skal tænke på det. Her finder du lokale varer, specialiteter og et bredt udvalg af dagligvarer, der både ligner dem hjemmefra, men også nogle, der adskiller sig fra de danske supermarkeder.

Aktiviteter på stedet

Der bliver nok at nå på jeres ferie, for på campingpladsen er der også nogle ting, som I nemt kan give jer i kast med. Først og fremmest er der børneklub i juli og august, hvor der bliver taget hånd om de mindste. Her vil de være godt underholdt, og det er faktisk ikke kun de mindste, der kan få lov til dette. Der er nemlig også gratis teenagerunderholdning samt et bredt underholdningsprogram, der kører i både dagstimerne og aftentimerne. Det er også muligt at give sig i kast med et spil bordtennis eller en fodboldturnering på pladsens multisportsbane, hvor de små også har fået deres egen af slagsen.

I området

Den Franske Riviera byder på så mange oplevelser, at du næppe når dem alle, men skal du nå et par stykker, så er det med at mikse alt det, som området tilbyder. Tag en dag på cykel eller på hesteryg, hvor du får set det smukke område. Tag ind til en af storbyerne Cannes, Nice eller Saint Tropez, hvoraf sidstnævnte er en særligt luksuriøs oplevelse. Du kan også tage familien med i zoologisk have, da du finder Zoo Fauverie Du Mont Faron kun en halv times kørsel fra campingpladsen.