Kan vi hjælpe?
7010 4343
Grill tilladt
Kul og gas
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Besøg Camping La Forge de Ste. Marie
5-stjernet camping på La Forge de Ste. Marie garanterer dig og din familie uforglemmelige oplevelser lige i hjertet af Champagne-regionen. Her finder I nemlig en lang række faciliteter samt et underholdende program, der gør, at dette er det oplagte sted at tage hen, hvis man søger luksuscamping for hele familien i det nordøstlige Frankrig.
Grill tilladt
Kul og gas
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Generelt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Grill tilladt
Kul og gas
Badehætte (frivilligt)
Pladsstørrelse
Lille plads
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Grill tilladt
Kul og gas
Badehætte (frivilligt)
Pladsstørrelse
Lille plads

Camping La Forge de Ste. Marie i Frankrig

5-stjernet familieferie

Campingplads La Forge de Ste. Marie er det ideelle sted at tage hen med hele familien grundet det fantastiske underholdningsprogram samt de mange aktiviteter, som dette sted har at byde på til børn og voksne i alle aldersgrupper. Foruden den unikke placering finder du blandt andet her en indendørs opvarmet swimmingpool samt en bar og restaurant med udsigt ud over den smukke fiskesø. Stedets formål er at give dig en så afslappende ferie som overhovedet muligt, og derfor tilbyder de på stedet alle de nødvendige services og faciliteter, så du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst.

Pool og børnebassin

Campingpladsen har en indendørs opvarmet swimmingpool med jacuzzi samt børnebassin, og her vil hele familien med garanti kunne få mange timer til at gå hele året rundt. Her kan man nemlig svømme et par baner, lege med hinanden eller bare tage hen for at blive kølet ned. Poolen er desuden åben hver dag indtil klokken 21, og den ligger i en idyllisk og smuk bygning. Udenfor bygningen er der en lang række solsenge på den flotte terrasse, hvor man kan ligge med en god bog og tage sol, når vejret er til det.

Indkøb og restaurant

På pladsen finder du Restaurant du Rongeant, der er en traditionel familierestaurant, der er placeret i en 300 år gammel bygning. Grundet det store udvalg finder både børn og voksne med garanti noget på menuen, de kan lide. Restauranten byder desuden på en bar, hvor du kan nyde en øl eller en cognac sent dagen. Her tilbyder de desuden et stort udvalg af fine vine. Endelig skal det nævnes, at det i visse perioder af året er muligt at købe pizzaer fra stedets egen pizzeria. På campingpladsen finder du desuden en lille butik, som har åbent hver dag, hvor du kan købe en lang række varer såsom friskbagt brød, engangsgrill, is, legetøj og så videre.

Timevis af underholdning

Der er masser af aktiviteter og underholdning, når du holder camping på La Forge de Ste. Marie. Børn kan blandt andet opleve børneklubben til børn i alderen 4-12 år, hvor man kan komme og få nye venner. Klubben byder på spændende skattejagte, vandlege, picnicture samt et børnediskotek. Der er ligeledes en børneklub til børn under 4 år, hvorfor det ligeledes er det oplagte sted at tage på camping med de allermindste. Til børnene er der desuden en stor hoppeborg, klatrevæg, cykelområde, petanquebane og meget mere. Om aftenen er der masser af underholdning at opleve for hele familien såsom live-musik, quizzer, grillaftener og så videre. Om dagen kan man udfordre et familiemedlem i et af de mange spil, der er i det indendørs underholdningsområde, hvor der også er et tv-rum, hvor man kan se Tour de France, fodbold eller Wimbledon.

Kom ud i området

Campingplads La Forge de Ste. Marie er placeret på vejen mellem sandstrandene Lac du Der Chantecoq og Château Cirey-sur-Blaise, og det ligger således i et helt enestående område, hvor det er muligt at udforske de mere rolige dele af Frankrig. Der er nemlig masser af aktiviteter at give sig til. Tag for eksempel på en dagstur med familien til Lac du Der, hvor I finder vandaktiviteter for alle. Der ligger også en adventure park i nærheden, en bowlingbane, gokartbane, paintball, golfbane, forlystelsesparker og meget andet.