Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Go4Camp - et bredt udvalg af boliger på campingpladser i Europa

Go4Camp blev stiftet i 2007 og er en hollandsk organisation som tilbyder et bredt udvalg af flotte mobilhomes og luksustelte på nøje udvalgte campingpladser i Europa såsom Italien, Kroatien, Slovenien, Frankrig, Spanien, Holland og Østrig. Her vil alle i familien kunne få dækket sine ønsker og behov. Når destination samt boligtype er valgt, kan I blot læne jer tilbage og nyde jeres ferie. I kan også kontakte vores dygtige kunderådgivere og få hjælp til at planlægge den perfekte ferie for lige netop jer. Læs mere

Læs mere om Go4Camp

Om Go4Camp

Go4Camp er ekspert i luksuscamping for hele familien og har nøje udvalgt campingpladser i Italien, Kroatien, Slovenien, Frankrig, Spanien, Holland og Østrig. Go4Camp tilbyder skønne mobilhomes og luksustelte i nogle af de bedste områder i Europa, og I vil med sikkerhed kunne finde den campingplads, som passer bedst til jer.  I har nu mulighed for at booke næste ferie til en af Go4Camps campingpladser online eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Husk, I kan se en samlet liste over alle vores samarbejdspartnere her.

Her finder I Go4Camp

I finder Go4Camp  på nogle af de bedste campingpladser i Europa. Besøg vidunderlige Italien, uforglemmelige Kroatien, unikke Slovenien, familievenlige Holland, farverige Spanien, luksuriøse Frankrig eller naturskønne Østrig hvor I kan begive jer rundt blandt bjergtoppe i alpelandet.

Go4Camps boligtyper

Go4Camp tilbyder forskellige skønne boligtyper som hver især byder på kvalitet og luksus. Heriblandt tilbydes der:

  • Mobilhomes - med plads op til 7 pers, 3 soveværelser, opvaskemaskine, aircondition, køkken, separat toilet og bad mm.
  • Lodgetelte - med plads op til 6 pers, 3 soveværelser, køkken, toilet mm.
  • Telte - med plads op til 6 pers., 3 soveværelser, køleskab, køkken mm.


Fire af Go4Camps bedste campingpladser

Camping Terme Catez er en stor, skøn campingplads i smukke omgivelser i Slovenien med et helt enormt stort poolområde med vandrutsjebaner samt både et ude - og indeområde. Hele familien vil med sikkerhed elske denne campingplads. 

Camping Marina di Venezia i Italien er en skøn familiecampingplads, som ligger lige ud til det fantastiske Adriaterhav, og danner let rammerne om en fantastisk ferie, I sent vil glemme.

Camping Altomincio ved den populære Gardasøen i Italien er en ren fornøjelse for både store og små. Her findes et fantastisk poolområde og der er direkte adgang til strand og sø.

Camping Bella Austria i Østrig er omgivet af helt fantastisk natur. Her findes et skønt poolområde og mange gode udendørs aktiviteter. Ideelt for familien som elsker at være ude i naturen.