Kan vi hjælpe?
7010 4343

Bo i skønne Camp2Relax mobilhomes og luksustelte

C2R er specialist i luksuscampingferie og sikrer jer en høj kvalitet

Camp2Relax - hvis I vil have luksus og komfort

Camp2Relax giver jer noget for pengene, da der tilbydes luksuriøse og komfortable mobilhomes og telte til en god pris. Camp2Relax kan findes på skønne campingpladser i Italien, Frankrig, Kroatien, Spanien og Schweiz. De udbyder boliger i form af Mobilhomes og glamping, "Glamourøs Camping", hvor luksus og kvalitet er i højsædet. Camp2Relax går op i at kvalitetssikre deres campingpladser og boliger, så I er sikret gode faciliteter på jeres campingferie. Læs mere

Læs mere om Camp2Relax

Camp2Relax og kvalitetssikring

Camp2Relax forsøger hele tiden at forbedre sig, og gennemfører derfor en kvalitetskontrol hvert år på alle campingpladser. Her bliver bl.a. campingplads, boliger, service, rengøring, børnevenlighed og gæstfrihed inspiceret, og alle campingpladser er derfor nøje udvalgt med henblik på den bedste beliggenhed, de bedste faciliteter og de sjoveste aktiviteter, som hele familien kan nyde godt af.

Her finder I Camp2Relax

I finder Camp2Relax på nogle af de bedste campingpladser i Italien, Frankrig, Kroatien, Spanien og Schweiz. Camp2Relax har udvalgt campingpladser i de mest populære områder, der er skræddersyet efter jeres behov og ønsker på ferien. Uanset om I er til store campingpladser med et spektakulært vandland eller mindre, hyggelige campingpladser med et afslappende poolområde, kan I finde netop den destination, I leder efter, hos Camp2Relax.

Camp2Relax' boligtyper

Mobilhomes
 Camp2Relax byder på skønne, komfortale mobilhomes, der er med til at danne den helt rigtige feriestemning. I de forskellige mobilhomes er kvaliteten og komforten i top, så I skal blot koncentrere jer om at få en god nats søvn. Camp2Relax designer selv boligerne, og dette gøres ud fra jeres ønsker og behov. Dermed har de fleste mobilhomes en ekstra stor bruseniche, gode senge, aircondition, fjernsyn, mikroovn og en dejlig terrasse med havemøbler og eventuel overdækning.

Telte
 Camp2Relax tilbyder glamping, som betyder glamourøs camping. På denne måde kan I kombinere det bedste fra naturen med luksus og komfort fra hjemmet. Bo f.eks. i et lodgetelt, hvor I har eget bad og toilet, eller prøv Camp2Relax' airlodge, som er smukt og rummeligt indrettet og består af to etager. På stueetagen kan I nyde et afslappende karbad, og på 1. sal kan I sove under stjernehimlen i en dejlig, blød seng.

Campingpladser med Camp2Relax

Camp2Relax har valgt sine campingpladser omhyggeligt, så I med garanti vil få en dejlig familieferie. Campingpladserne er beliggende i de mest populære områder i Italien, Frankrig, Kroatien, Spanien og Schweiz, og byder allesammen på sjove aktiviteter og god underholdning, som hele familien vil nyde godt af. I finder desuden altid hyggelige spisesteder på campingpladserne, hvis I ikke ønsker at lave mad selv. Alle campingpladserne rummer en skøn atmosfære og god stemning, der er med til at danne rammen om jeres familieferie.

Uanset om I er til ren afslapning og solbadning på en dejlig, gylden sandstrand på Adriaterhavskysten i Italien eller udforskning af det fantastiske landskab og den smukke natur i Sarnen i Schweiz, er der noget for enhver hos Camp2Relax. Med det store udvalg af skønne campingpladser, har I mulighed for at skræddersy ferien efter jeres ønsker og behov.

Fire af Camp2Relax' fantastiske campingpladser

San Francesco i Italien 
 Bo i et sandt badeparadis med direkte adgang til Gardasøen. Denne herlige familiecampingplads byder på hygge og feriestemning i grønne, frodige omgivelser. Læs mere om San Francesco her.

Seefeld Park Sarnen i Schweiz 
 Moderne faciliteter, en betagende udsigt over den unikke natur, en komfort i topklasse og et spektakulært poolområde er blot et udsnit af, hvad der venter jer her. Læs mere om Seefeld Park Sarnen her.

Fontanelle i Italien 
 Den ideelle campingplads for naturelskere og vandhunde, hvor I kan nyde godt af de sjove aktiviteter og gode faciliteter. Læs mere om Fontanelle her.