Kan vi hjælpe?
7010 4343

Campingferie i Østrig

Oplev det naturskønne land - tag på campingferie i Østrig med Dansk Bilferie

Bestil campingferien i dag

Campingferie i Østrig er altid en succes! Dansk Bilferie tilbyder kør-selv campingferie til nogle af Østrigs smukkeste campingpladser i Steiermark og Salzburgland. Her findes idylliske grønne landskaber og hyggelige familiepladser med masser af sjov og gode oplevelser. Læs mere

Campingferie i Østrig

Alt om campingferie i Østrig

Vi kender Østrig!
Campingferie i Østrig kan både være en aktiv ferie og en mere afslappet ferie. Omgivelserne sætter selvfølgelig rammerne for aktiviteter såsom vandring og mountainbiking, men I kan også nyde nogle af smukke søer mere tilbagelænet. Campingpladserne i Østrig er ideelle for familier, der værdsætter storslået natur og den autentiske stemning. Alperne i Østrig er lige imponerende hver gang, og I kan besøge hyggelige alpebyer med masser af charme og god mad. Desuden er der masser af mulighed for både en afslappet og aktiv ferie.

Campingferie i Østrig er lig med smuk natur

I modsætning til den populære opfattelse er Østrig ikke kun bestående af bjerge. Selvom Alperne trods alt udgør 3/4 af landskabet, og er specielt dominerende i provinserne Tyrol, Salzburgerland og Steiermark, så er de østlige provinser, såsom hovedstaden Wien, geografisk set mere lig nabolandene Tjekkiet og Ungarn. Dette meget varierende landskab er pakket ind i et forholdsvis lille område, hvilket er med til at gøre Østrig fuldstændig unikt. På campingferie i Østrig er det muligt at finde både gletsjere, grønne enge, smukke dale, skovklædte bakker og faktisk også frodige vinmarker.

Skønne feriedestinationer til campingferien i Østrig

Salzburg er langt væk fra hverdagens stress og travlhed, hvor I kan få fred og ro til at nyde den fantastiske natur. Det milde klima, de klare søer og snedækkede bjergtoppe giver jer følelsen af ren afslapning med hele familien. Her venter både kulturelle og historiske oplevelser, og hvis I ønsker at shoppe, er Salzburg helt ideel til jer. Læs mere om Salzburg her.

 Steiermark er en skøn by, der er placeret smukt ved foden af alperne. Det charmerende område indbyder til ren afslapning, og hvis I ønsker en mere aktiv ferie, har I mulighed for vandreture, cykling, golf og ridning i den smukke natur, og hvis I er mere til det ekstreme, kan I prøve kræfter med bl.a. rapelling. Læs mere om Steiermark her.

Campingferie i Østrig på de bedste pladser

Camping Woferlgut Sportcamp lægger godt op til ønsket om at kombinere campingferien i Østrig med en afslappet ferie og sjove sportsaktiviteter, der får pulsen op. Campingpladsen er perfekt placeret i forhold til udflugter og i kort afstand til en dejlig søstrand. Her er desuden et skønt poolområde, der sætter rammerne om en fuldendt campingferie i Østrig. Læs mere om Woferlgut Sportcamp her.

Camping Bella Austria ligger i naturskønne omgivelser, og indbyder til familiehygge i særklasse og vandpjaskeri ved poolen. Her kan I nyde en dejlig campingferie i Østrig. Læs mere om Bella Austria her.

Attraktioner og forlystelser

Ud over den idylliske natur og det smukke landskab har campingferie i Østrig en hel del mere at byde på. Som en af Europas tidligere stormagter kan Østrig prale af at have et væld af majestætiske bygninger og historiske strukturer. Østrig var i mange år et magtcenter i det Hellige Romerske Rige, derfor vil det være muligt at finde alt fra slotte og storslåede byer med historisk arkitektur til store katedraler, klostre og kirker. Wien er fyldt med middelalderlige strukturer, og I vil bl.a. kunne besøge Schönbrunn Slot, som med sine 1441 værelser er det absolutte højdepunkt i hovedstaden. I finder desuden verdens ældste zoologiske have, Tiergarten Schönbrunn, hvor I vil kunne opleve alverdens farlige og spændende dyr. Stephansdom fra det 12. århundrede er den mest fremtrædende religiøse bygning i byen og er uden tvivl også værd at se. Salzburg, Mozarts fødeby, kombinerer dejlige alpeområder med et smukt bevaret, historisk centrum. Det samme gælder for Innsbruck i hjertet af Tyrol. Mariazell Basilica i Mariazell er en af landets mest besøgte attraktioner og en af de vigtigste destinationer for pilgrimsrejsende.