Kan vi hjælpe?
7010 4343

Campingferie i Portugal

Dansk Bilferie er eksperter i at hjælpe jer med at finde jeres næste ferie til Portugal

Ferie med hele familien

Ferie for livsnydere! En campingferie i Portugal betyder afslapning, god mad, milde strande og vilde klipper. Portugal byder på et mildt klima året rundt, lunt badevand og sandstrande, samt veltrimmede golfbaner, vilde surfbølger og børnevenlige områder. På en campingferie i Portugal får I det hele! Læs mere

Campingferie i Portugal

Alt om campingferie Portugal

Vi kender Portugal!
I Portugal er der sommer og sol året rundt samt en helt unik kombination af skønne sandstande og frodig natur. Portugal byder på barske klipper og flottestrande, nogle af Europas smukkeste strande og charmerende landsbyer. I kan desuden opleve god mad og udsøgt vin på hyggelige restauranter. I Portugal er garanteret en fantastisk badeferie, når I tager på campingferie hele familien. I kan bestille ferien online her på siden eller kontakt os på tlf. 7010 4343. 

De mest populære rejsemål til campingferie i Portugal

Algarvekysten er uden tvivl det mest populære feriemål i Portugal med ca. 10 millioner besøgende hvert år. Algarvekysten byder på afslapning og oplevelser for hele familien med hvide sandstrande, små og hyggelige fiskerbyer, vandland og en nationalpark med skøn natur. Ved Algarvekysten er der rig mulighed for at dyrke vandsport som dykning, snorkling og vind- og kitesurfing. Endvidere byder både de små og store byer på kulturelle oplevelser med historiske pladser og gader og stræder. Læs mere om Algarve her.

Camping Quarteira ligger kun 600 meter fra stranden ved Algarvekysten. Pladsen har et lækkert poolområde med vandrutsjebane, og ligger tæt på byen af sammen navn, hvor I kan finde hyggelige familierestauranter. Læs mere om Camping Quarteira her.

Hvad kan I lave på campingferie i Portugal?

Strande på Algarvekysten
Tag på campingferie i Algarve og oplev strandene ved Luz, Largos og Burgau, som ligger i kort kørselsafstand fra Turiscampo og er ideelle for børnefamilier.

Attraktioner og forlystelser
I området findes fine, hyggelige, kulturelle byer og ikke mindst et delfinarium og vandland. Nationalparken ved Monchique byder på fantastiske oplevelser med vilde floder, rå bjerge og smukke dale.

Golf
Tættest på Turiscampo ligger Boavista Golf ved Luz, ca. 3 km væk. Banen er med udsigt over vandet og to forskellige sektioner. Palmares Golf ved Lagos, ca. 10 km væk, er med udsigt til bugten ved Lagos. Palmares er en af de smukkeste baner ved Algarve.