Kan vi hjælpe?
7010 4343

Campingferie på Sardinien

Sardinien er det tætteste I kommer på en tropisk paradisø i Europa

Bestil campingferie til den smukke ø Sardinien

Sardinien er Middelhavets næststørste ø og kan byde på bølgende marker, olivenlunde og lange skønne strande. Sardinien er beliggende syd for den franske ø, Korsika, og har alt, hvad hjertet kan begære. Forestil jer en varm og indbydende Middelhavsø, der både byder på badeferie med lækre sandstrande og turkisblåt vand, et mildt klima, hyggelige havnebyer og et udsøgt italiensk køkken. Læs mere

Campingferie på Sardinien

Alt om campingferie på Sardinien

Tag hele familien med på en fantastisk campingferie til Sardinien. Dansk Bilferie tilbyder et stort udvalg af campingpladser, som alle vil få jer til at føle jer hjemme. Dansk Bilferie kan tage hele jeres familien med på en uforglemmelig campingferie til Sardinien. Flyv direkte fra Billund til Alghero med RyanAir eller med Norwegian fra København til Olbia. I har også mulighed for at køre selv på campingferie til Sardinien. Uanset hvilken måde i vælger at tage på campingferie til Sardinien på, er I garanteret en fantastisk ferie.

Dansk Bilferie tilbyder de bedste muligheder for campingferie på Sardinien, og herunder kan I få et bedre overblik over hvilke muligheder, der er for campingferie på Sardinien. Hvis I er i tvivl om, hvilken campingplads, der passer helt perfekt til jeres familie, er I meget velkomne til at kontakte en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343. Læs mere om campingferie i Sardinien.

De bedste campingpladser på Sardinien

Camping 4 Mori
Denne fantastiske campingplads rummer en hel unik feriestemning, der sætter rammerne om jeres campingferie. Her har I blot 200 m. til en smuk, gylden strand, og hvis I foretrækker at dase ved poolen, kan I nyde godt af campingpladsens fantastiske poolområde. Det professionelle underholdningsteam sørger for, at I aldrig kommer til at kede jer hverken dag eller aften. Læs mere om Camping 4 Mori her.

Camping L'Ultima Spiaggia
Blot et stenkast fra stranden finder I den ultimative destination for børnefamilien. Her kan I slappe helt af i fantastiske omgivelser og dase ved en af de fire swimmingpools dagen lang. På campingpladsen bliver der dagligt arrangeret underholdning for enhver alder såsom fodboldtennis, fitbox, beachvolley, snorkling og vandgymnastik. Læs mere om L'Ultima Spiaggia her.

Attraktioner på campingferie på Sardinien

Sardinien byder på diverse attraktioner som for eksempel hovedstaden Cagliari. Cagliari er en travl havneby, som ligger på den sydlige del af Sardinien. Her bør I helt sikkert nyde den atmosfærefyldte by og middelalderdelen, Castello, der er komplet med bymure, udkigtstårne og snævre gader. En campingferie på Sardinien byder på god mad, og I finder som regel en god lokal restaurant med fantastisk havudsigt. Slap af med et glas køligt hvidvin sammen med en saftig hummer og nyd solnedgangen - mere afslappet kan det næsten ikke blive!

På den nordvestlige del af Sardinien finder I Alghero, som er en af de større byer på Sardinien. Alghero er absolut et besøg værd på en campingferie til Sardinien, hvor det vrimler med caféer, barer og restauranter. En aftentur langs havnen med kig på det store lystyachter er et must. Når I er på campingferie på Sardinien er Costa Smeralda også et besøg værd. Costa Smeralda er måske bedre kendt som smaragdkysten, og det er her jetsettet og de rige holder til, og det er derfor et godt sted at spotte yachter i millionklassen.

Mere om campingferie på Sardinien

Sardinien er perfekt til campingferie for familien med børn, og Dansk Bilferie tilbyder nogle af de bedste campingpladser, som alle er enten 3- eller 4-stjernede. I kan se andre muligheder for campingferie her på vores hjemmeside. Har I flere spørgsmål omkring campingferie på Sardinien, kan I ringe på tlf. 70 10 43 43, hvor en af vores erfarne ferierådgivere sidder klar til at besvare jeres spørgsmål og give gode tips og vejledning. Læs mere her om campingferie med Dansk Bilferie.