Kan vi hjælpe?
7010 4343

Campingferie i Schweiz

Dansk Bilferie er med mere end 20 års erfaring ekspert i campingferie til Schweiz

Tag på campingferie i Schweiz

Schweiz er kendt for sin fantastiske natur med smukke bjerglandskaber, grønne dale, voldsomme floder og meget mere. I sommerperioden er Schweiz højt elsket af naturmennesker, hvor den friske bjergluft og vandreture giver et helt nyt energiniveau. Læs mere

Campingferie i Schweiz

Alt om campingferie i Schweiz

Vi kender Schweiz!
Kom langt væk fra hverdagens stress og jag på en campingferie i Schweiz. Det fantastiske landskab, de smukke omgivelser og den helt unikke ro sætter rammerne om en hyggelig familieferie. I kan få en campingferie i alperne i rolige og smukke omgivelser. Med en campingferie til Schweiz vil der også være mulighed for at kombinere afslapning med aktiviteter, og en chance for at opleve spændende seværdigheder. Bestil jeres campingferie til Schweiz online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343. Læs mere om camping i Schweiz her.

Campingferie i Schweiz efter jeres ønske

Schweiz er et utroligt smukt land med en betagende natur og rolige omgivelser, der tager jer langt væk fra hverdagens travlhed. Dansk Bilferie tilbyder campingferie i skønne områder, der danner rammerne om jeres familieferie. Når I tager på campingferie i Schweiz, er det oplagt at tage på vandre- eller cykelture i det fortryllende landskab og nyde udsigten over de klare søer og smukke bjerge. På en campingferie i Schweiz har I rig mulighed for at kombinere en afslappet ferie med sjove aktiviteter for hele familien.

Skønne områder til campingferie i Schweiz

Sarnen ligger godt til at kunne nyde de rolige omgivelser, flotte bjerge og de små hyggelige landsbyer. Her er luksuriøse forhold midt i den fortryllende natur, et behageligt sommerklima og en helt unik kultur, som alt sammen er med til at fuldende jeres campingferie. Læs mere om Sarnen her.

Valais er et skønt område, der er beliggende i den sydvestlige del af Schweiz. Området er særdeles ideelt til familier, der elsker at nyde den smukke natur i fortryllende omgivelser, og I kan gå på opdagelse på de forskellige vandrestier. Læs mere om Valais her.

Moderne campingpladser i Schweiz

Camping Seefeld Park Sarnen er til dem der elsker luksuriøse forhold. Campingpladsen byder bl.a. på et hav af gode faciliteter, sjove aktiviteter, en skøn atmosfære, en panoramisk udsigt og et fremragende poolområde, som vil falde i god jord hos både vandhundene og hos dem, der gerne vil komme helt ned i gear ved poolen. Læs mere om Camping Seefeld Park Sarnen her.

Camping Jungfrau er beliggende i smukke omgivelser ved siden af det smukke Staubbach vandfald, finder I denne hyggelige campingplads. Her er en lang række sportsaktiviteter, som hele familien vil elske, og campingpladsens yngste gæster kan nyde godt af både legepladsen og underholdningen. I kan få stillet sulten på den dejlige restaurant, der serverer lækre retter til enhver smag. Læs mere om Camping Jungfrau her.