Kan vi hjælpe?
7010 4343

Campingferie i Ungarn

Dansk Bilferie er med 20 års erfaring eksperter i campingferie til Ungarn

Den perfekte campingferie for familien

Ungarn er en fantastisk feriedestination, hvor der er masser af muligheder. Hvis I ønsker en ganske almindelig badeferie, har Ungarn et rigtig godt klima samt dejlige campingpladser. Campingferie i Ungarn er desuden heller ikke lige så dyrt som i mange andre europæiske lande. Læs mere

Campingferie i Ungarn

Alt om campingferie i Ungarn

Hvorfor tage på campingferie i Ungarn?
Ungarn er en af de nyere feriedestinationer, der rent faktisk godt kan hamle op med nogle af de største ferielande i Europa. Campingferie i Ungarn er lig med en god kombination af alt, hvad hjertet begærer og dette er med til at sætte rammerne om en fuldendt campingferie for hele familien. Aflæg visit ved Balatonsøen, hvor I kan bade og besøge en eller flere af de omkringliggende byer. Oplev flot natur, charmerende landsby, et godt klima med masser af sol, og storbyen Budapest der byder på kultur i massevis.

Attraktioner på campingferie i Ungarn

Keszthely er beliggende på den vestlige bred af Balatonsøen og er områdets største og ældste by. Allerede tilbage i det gamle romerske imperium var denne by et centrum for handel. Nu vil I kunne nyde den vedligeholdte by, samt opleve alt, hvad byen har at byde på i form af shopping, god mad og fest. Festetics er Ungarns 3. største palads og rummer et bibliotek, spejlmusiksal, hvor der ofte arrangeres koncerter, samt en vidunderlig have, hvor mange truede dyr og planter lever i et jungleparadis. Desuden findes der en lang række interessante og spændende museer i området omkring Balatonsøen. Her vil I have mulighed for at opleve gamle arkæologiske fund, som stammer fra 7.000 år tilbage i tiden. I safariparken nær museet vil I kunne opleve både bøfler, zebraer og kameler, som går frit rundt.

Balatonsøen - skøn destination til campingferie i Ungarn

Balatonsøen er en af de største søer i Europa, og byder på en fantastisk badetemperatur om sommeren. Søen er omgivet af smukke bjergkæder og hyggelige landsbyer, og er et sandt paradis for vandsportsentusiaster. Her kan I prøve kræfter med bl.a. vandski, sejlsport, roning og vandcykler, og den lange kyststrækning byder på en masse strande, som er helt perfekte til solbadning. Læs mere om Balatonsøen her.

Camping Füred er en fantastisk, hyggelig campingplads, som er beliggende direkte til Balatonsøen, venter på jer med et skønt poolområde med vandrutjsebane, hyggelige restauranter og sjove aktiviteter såsom minigolf og volleyball. På Camping Füred vil I aldrig komme til at kede jer, og for pladsens yngste gæster arrangeres der sjove lege i børneklubben. Læs mere om Camping Füred her.