Exclusive Mobilhomes - Luksuscamping i Sydeuropa
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Mobilhome Exclusive

Hvis I søger camping kombineret med luksus, så er I kommet til det rette sted!

Se alle campingpladser med Exclusive Mobilhomes her

Nedenfor finder I det største udvalg af exclusive mobilhomes til enhver smag! Book Jeres næste luksus campingferie i et exclusive mobilhome i dag og få gode tilbud og billige priser.

Alt om vores exclusive mobilhomes

Vi kender til luksus! 
Dansk Bilferie tilbyder flere forskellige luksus campingpladser med exclusive mobilhomes. Her på siden vil der være mulighed for at danne sig et overblik over, hvilke fordele der er ved at bo i en af vores luksus mobilhomes. Find og book din næste campingferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343. 

Hvorfor exclusive mobilhomes?
nedenfor har vi listet 4 grunde:

  • Nyt og moderne interiør
  • Aircondition og stort køleskab 
  • Areal på over 30 kvm - vælg mellem 3 eller 4 værelser
  • Perfekt hvis man rejser med venner eller store børn

Generel information om vores exclusive mobilhomes

Når I lejer et exclusive mobilhome igennem Dansk Bilferie, så vil der altid være garanti for, at i får et mobilhome af højeste standard. Vores exclusive mobilhomes byder blandt andet på over 30 kvm, som glimter af luksus. Med vores excluesive mobilhome er der frit råderum mellem en bolig på enten 3 værelser eller 4 værelser. I kan desuden vælge imellem om der skal være 1 badeværelse eller 2, hvilket er perfekt, hvis man rejser med venner eller større børn.   

Vores excluesive mobilhomes tilbyder derudover nyt og moderne interiør med lækkert indbygget køkken og stort køleskab. Derfor minder vores luksus mobilhomes mere om et sommerhus end et mobilhome, dog med alle fordelene, som kommer med campinglivet. Alle vores mobilhomes er udstyret med airconditionsanlæg, og har yderligere en stor overdækket terrasse med havemøbler.