Kan vi hjælpe?
7010 4343

Tag på ferie i Frankrig

Dansk Bilferie er med mere end 20 års erfaring ekspert i ferie i Frankrig.

Ferie i Frankrig

Frankrig har det hele! Drømmer I om lange, hvide sandstrande, enestående natur, kulinariske specialiteter, at opleve byernes by Paris eller at fordybe jer i landets rige kulturhistorie, så tag på ferie i Frankrig. Dansk Bilferie kan tilbyde et stort udvalg af moderne luksustelte og komfortable mobilhomes - boligtyper, der gør det nemt at nyde campinglivets glæder på en bekvem måde. Ferie i Frankrig er for hele familien! Læs mere og se de mange spændende franske destinationer. I kan bestille ferien online eller på tlf. 7010 4343. Læs mere

Tag på ferie i Frankrig

Hvor skal I hen?

Ferie i Frankrig er ferie for hele familien
Er I på udkig efter en dejlig ferie i Frankrig? Dansk Bilferie tilbyder ophold på luksuscampingpladser eller i feriehuse, lejligheder og ferieparker overalt i Frankrig. Se det store udvalg, find boligtyper og priser, og bestil en ferie i Frankrig online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for gode råd og vejledning.

Se alle områder i Frankrig her

Et alsidigt land...

En ferie i Frankrig kan være alt fra en storbyferie på et hotel i Paris til en badeferie ved middelhavets skønne sandstrande på en af vores skønne campingpladser. Lad jer inspirere af vores spændende kataloger, som kan bestilles helt gratis her, eller find jeres ferie i Frankrig på vores hjemmeside. Her kan I kan finde boligtyper, priser samt beskrivelser af de mange campingpladser og ferieboliger, vi tilbyder på en ferie i Frankrig. Hvad end I leder efter og drømmer om, har Dansk Bilferie feriedestinationen samt ferieboligen, der dækker hele familiens ønsker for den helt rigtige ferie i Frankrig. Ferien kan også byde på gastronomiske, kulturelle og naturoplevelser ud over det sædvanlige, hvilket vores mange ferieboliger, mobilhomes og luksustelte overalt i Frankrig giver familien rig mulighed for at opleve. Uanset hvad I ønsker at opleve, kan Dansk Bilferie tilbyde en bolig der kan være udgangspunktet for din drømmeferie i Frankrig.

Se også vores campingpladser på andre destinationer..

Skønne områder til ferie i Frankrig

I det sydlige Frankrig finder i Languedoc og Côte d'Azur, som begge byder på bl.a. dejligt vejr, børnevenlig og smukt landskab. Strandene i Sydfrankrig er nok nogle af Europas bedste strande, som både er flotte, rene og godt vedligeholdt.

Når I tager på ferie i Languedoc, kan I nyde varmen og stranden, og slappe af ved det blågrønne vand. I Côte d'Azur kan I dase i det varme og solrige klima og opleve fantastiske kulinariske oplevelser, som I sent vil glemme. Provence er ligeledes et skønt område i Sydfrankrig, som byder på sjove aktiviteter og faciliteter, god mad, kulturelle oplevelser og ikke mindst et fantastisk smukt landskab. Tag på ferie i Paris og oplev kulturelle oplevelser i verdensklasse såsom Eiffeltårnet, Triumfbuen og museet Louvre.

Fantastiske campingpladser i Frankrig

La Croix du Vieux Port har et lækkert restaurant- og barområde, smuk udsigt, skønne swimmingpools, stort legeområde med legeplads og trampolin, underholdning for hele familien og gode sportsaktiviteter. For pladsens yngste gæster arrangeres der sjove lege og aktiviteter i børneklubben, og her vil børnene uden tvivl få en masse nye venner. Læs mere om La Croix du Vieux Port her.

Les Prairies de la Mer er en skøn campingplads der er velegnet til familier med både mindre børn og teenagere. Her finder I et væld af sjove aktiviteter og gode faciliteter, som med garanti sætter rammerne om jeres ferie. Fra campingpladsen kan I nyde den fantastiske udsigt over bugten ved St. Tropez, og her bor I blot få skridt fra den lækre sandstrand. Læs mere om Les Prairies de la Mer her.