Kan vi hjælpe?
7010 4343

Tag på ferie til Italien

Dansk Bilferie tilbyder det største og bedste udvalg af campingpladser og ferieboliger i Italien

Ferie i Italien - den sjoveste familieferie

En ferie til Italien kan være mange forskellige ting. For nogle handler ferie i Italien om ren afslapning ved strand og enkelte ture op i boligen og tilbage igen. Nogle varierer med enkelte sightseeing ture her og der, mens andre tager på ferie i Italien for at opleve naturen, de smukke landskaber og lokalbefolkningen. Nogle familier har jo også blandede interesser, så nogle vil en ting, mens andre vil noget andet på deres ferie til Italien. En ting er dog sikkert – på ferie til Italien kan alles behov dækkes! Læs mere

Tag på ferie til Italien

Hvor skal I hen?

En skøn ferie i Italien starter her!
Hos Dansk Bilferie er vi stolte af de mange forskellige feriemuligheder vi kan byde på til det smukke land, Italien! Italien er bl.a. lig med børnevenlighed, dejlige strande, lækker mad og et dejligt, solrigt klima. Klik på de forskellige links til højre og få mere information om vores destinationer i Italien, som I har mulighed for at tage på ferie til.

Hvorfor skal I vælge Italien?

Lidt om landet
Italien er en republik i det sydlige Europa ved Middelhavet, og har grænse til Frankrig i vest, Schweiz og Østrig i nord, og Slovenien i øst. På grund af landets form kaldes det i folkemunde tit Støvlelandet. Italien var tidligere opdelt i række småstater, men blev i 1861 samlet i et kongerige under Sardiniens konge Victor Emanuel 2.

Hvorfor så vælge ferie i Italien?
Der er rigtig mange grunde til at vælge en ferie i Italien. Det er et yndet ferierejsemål med besøg af mange andre danskere. Klimaet er skønt og varmt, og her venter jer en stor gæstfrihed, samt fantastiske madoplevelser.

Skønne områder i Italien

Italien byder på en lang række herlige ferieområder, og er I på udkig efter en børnevenlig campingplads til jeres ferie, kan vi varmt anbefale Adriaterhavet. Her finder I sjove aktiviteter og gode faciliteter med beliggenhed direkte til de skønneste sandstrande. Ved Gardasøen kan I bl.a. nyde godt af de hyggelige byer, det kølige vand i søen og den populære forlystelsespark, Gardaland. Sardiniens varme klima og rene, turkisblå vand sætter rammerne om en fantastisk ferie. En ferie i Italien kan også være en hyggelig og afslappende ferie i underskønne Toscana. Herfra kan I nemt tage på udflugt til f.eks. Rom, og på den måde kombinere ferien med store kulturoplevelser. Italien byder på alt, hvad I ønsker, uanset hvilken destination I vælger. Hvis I er i tvivl om, hvilken destination, der passer til netop jeres familie, er I meget velkomne til at kontakte en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Populære campingpladser i Italien

Marina di Venezia
Dette er en populær campingplads, og hører til Italiens bedste. Vi oplever hos Dansk Bilferie, at vores gæster vender tilbage til campingpladsen år efter år, og dette er der ikke noget at sige til. Her bor I direkte til den gyldne sandstrand ved Adriaterhavskysten, og det fremragende poolområde lægger op til både afslapning, forfriskende dukkerter og vandpjaskeri for enhver vandhund. Læs mere om Marina di Venezia her.

Bella Italia
Midt i smukke og idylliske omgivelser finder I Bella Italia, som byder på en lang række sjove og spændende aktiviteter og faciliteter. Den gode beliggenhed direkte til strand, det skønne poolområde, de hyggelige restauranter og den gode underholdning er blot et udsnit af det, der sætter rammerne om en fuldendt ferie for hele familien. Læs mere om Bella Italia her.