Kan vi hjælpe?
7010 4343

Tag på ferie til Kroatien

Dansk Bilferie er med mere end 20 års erfaring ekspert i ferie til Kroatien

Ferie i Kroatien

På en ferie til Kroatien venter der charmerende og hyggelige byer, naturskønhed ud over alle grænser samt badevige og rullestensstrande med det klareste vand. Her vil I kunne forlyste jer med et utal af vandsportsaktiviteter, nyde lækker mad og vin samt det pulserende natteliv i Kroatiens større feriebyer. En ferie til Kroatien kan byde på det hele, og hvad enten I vælger at holde ferie på en campingplads eller foretrækker en ferielejlighed, et feriehus eller en feriepark, er I tæt på det hele. Tag til Kroatien og få en fantastisk ferie! Bestil jeres næste ferie online eller på tlf. 7010 4343. Læs mere

Tag på ferie til Kroatien

Familiernes favorit

Ferie for hele familien
Slap af i solens varme stråler på en liggestol, nyd skyggen af en parasol, sus ned ad de sjove vandrutsjebaner eller prøv kræfter med bølgerne i havet. På en ferie til Kroatien er der noget til enhver smag. Kom godt afsted på ferie i Kroatien med Dansk Bilferie, og se det store udvalg af skønne campingpladser eller de mange ferielejligheder, feriehuse og ferieparker i Kroatien. Dansk Bilferie tilbyder et stort udvalg af forskellige boligtyper overalt i Kroatien - prøv f.eks. et ophold i et af vores moderne luksustelte eller i et komfortabelt mobilhome og oplev campinglivets mange glæder på en nem og bekvem måde! Læs mere om campingferie i Kroatien her.

Hvor skal I hen?

Ferie i Kroatien
En ferie til Kroatien byder bl.a. på sjove oplevelser og gode ferieminder i form af herlig mad, krystalklart vand, solskin og naturoplevelser, så der er ingen grund til at vente med at besøge dette pragtfulde land. Er I blevet fristet til at tilbringe jeres næste ferie i Kroatien, kan I tage på ferie med Dansk Bilferie og opleve Kroatiens naturskønhed, fantastiske skærgård og de mange kulturelle seværdigheder.

Den bedste ferie i Kroatien

Kroatien byder på skønne feriedestinationer, som rummer meget mere end lækre poolområder og smukke strande. På en ferie i Kroatien er der rig mulighed for at opleve kulturen og den unikke natur, som findes i alle områderne. I kan f.eks. tage til den populære feriedestination, Dalmatien, der er kendt som Europas sejlerparadis, og består af hundredvis af små, smukke øer. Læs mere om Dalmatien her.

Istrien er en stor halvø og er det mest populære område, når det kommer til ferie i Kroatien. Her er badevandet perfekt, naturen smuk og frodig og vandet krystalklart. Dansk Bilferie giver jer den bedste kombination af pool, strand og gode faciliteter og aktiviteter, der tilsammen sætter rammerne om en skøn ferie i Kroatien. Læs mere om Istrien her.

De skønneste pladser i Kroatien

Camping Park Umag har et fantastisk stort poolområde og en beliggenhed direkte til strand, som sætter rammerne for en fuldendt ferie. Camping Park Umag er en af de største og smukkeste campingpladser i Istrien, og byder jer på 800 kvm poolområde, hvor der er plads til både afslapning, solbadning og vandpjaskeri for enhver vandhund. I kan nemt få stillet sulten på enten restauranten eller pizzeriaet, og hvis I foretrækker at lave mad selv, kan I handle i supermarkedet. Læs mere om Park Umag her.

Camping Lanterna har et stort udbud af moderne faciliteter, butikker og restauranter, som I hurtigt kommer til at nyde godt af. De to store poolområder, den skønne beliggenhed til strand og den sjove underholdning er blot et udsnit af alt det, der venter jer! Læs mere om Camping Lanterna her.