Kan vi hjælpe?
7010 4343

Tag på ferie i Schweiz

Dansk Bilferie er med mere end 20 års erfaring ekspert i ferie i naturrige Schweiz

Ferieoplevelser i Schweiz

Schweiz er kendt for sin fantastiske natur med smukke bjerglandskaber, grønne dale, voldsomme floder og meget mere. I sommerperioden er Schweiz højt elsket af naturmennesker hvor den friske bjergluft og vandreture giver et helt nyt energiniveau. Læs mere

Tag på ferie i Schweiz

Læs mere om ferie i Schweiz

Hvorfor tage på ferie i Schweiz?
Schweiz er et smukt område, der er uopdaget af mange danske turister, og det giver jer muligheden for at få fuldt udbytte af den fantastiske, schweiziske natur. Det betagende bjergland byder bl.a. på mange kulturelle oplevelser og smukke områder til campingferie for hele familien. De smukke omgivelser og den spændende natur er med til at danne rammerne om en afslappet ferie i Schweiz. Her kan I få en aktiv, sjov og anderledes familieferie. 

Skønne destinationer til jeres ferie i Schweiz

Bern er beliggende i hjertet af Schweiz, og takket være det store udvalg af aktiviteter og det smukke bjerglandskab har Bern længe været et populært rejsemål. Den fortryllende natur, de smukke søer og de spændende attraktioner er blot et lille udsnit af det, der danner rammerne om jeres ferie i Bern. Her venter jer en lang række oplevelser! Læs mere om Bern her.

Sarnen ligger i luksuriøse forhold midt i de fortryllende alper. Byen byder på fred og ro i et behageligt sommerklima, charmerende landsbyer og en helt unik kultur. Her har I rig mulighed for at kombinere afslapning med sjove aktiviteter, som alt sammen nydes i de meget smukke omgivelser. Læs mere om Sarnen her.

Hyggelige campingpladser til jeres ferie i Schweiz

Camping Seefeld Park Sarnen kan give jer et ophold, I sent vil glemme. Det fantastiske poolområde er et sandt paradis for enhver vandhund, for her er både en adventurepool, en stor swimmingpool til afslapning og en panoramapool, hvorfra I kan nyde den betagende udsigt over søen. Hvis I er til campingferie under luksuriøse forhold, er Camping Seefeld Park lige noget for jer! Læs mere om Seefeld Park her.

Camping Bella Tola ligger midt i de schweiziske bjerge, som er et perfekt sted til en afslappende ferie langt væk fra hverdagens stress og jag. Her tilbydes en lang række faciliteter, og I kan komme helt ned i gear i det skønne poolområde, der bl.a. byder på en god swimmingpool, seperat børnepool og en dejlig solterrasse med liggestole. Læs mere om Bella Tola her.