Kan vi hjælpe?
7010 4343

Tag på ferie til Spanien

Find den bedste ferie til Spanien med Dansk Bilferie som har mere end 20 års erfaring

En god ferie til Spanien

Skal jeres næste ferie gå til sommer og sol i Spanien? En ferie i Spanien kombinerer på bedste vis badeferie ved lækre strande og azurblåt hav med spændende udflugter for hele familien inde i landet. En ferie i Spanien med Dansk Bilferie kan enten gå til f.eks. Costa Brava eller Costa Dorada, og uanset hvilket område I vælger at holde ferie i, er der gode muligheder for at se den berømte by Barcelona. Er I vilde med storbyer, kan I ligeledes besøge hovedstaden Madrid. En ferie i Spanien råder også over lækre badebyer som Alicante og Calpe. I den sydligste del af Spanien finder I Andalusien med de hvide landsbyer og flamencobyen Sevilla. Læs mere

Tag på ferie til Spanien

Den bedste ferie i Spanien

Hvorfor tage på ferie i Spanien?
Sol, sommer, liv og skøn atmosfære er noget af det, der venter jer i Spanien. Her er kulturelle og gastronomiske oplevelser for enhver smag. Her har I rig mulighed for at kombinere en afslappet ferie med sjove aktiviteter. I kan opleve smukke, gyldne sandstrande, og samtidig kombinerer campingferie og badeferie med en storbyferie til fantastiske byer. Bestil online eller kontakt os på tlf. 7010 4343.

Skønne destinationer til ferie i Spanien

Costa Brava ligger i det nordøstlige hjørne af Spanien. og byder bl.a. på unikke snorkel- og dykkermuligheder, gyldne sandstrande og spændende kultur. Her har I garanti for en masse sol, og I kan kombinere jeres afslappede ferie med en udflugt til fantastiske Barcelona. I Costa Brava finder I smukke, børnevenlige sandstrande ved det skønne middelhav. Læs mere om Costa Brava her.

Costa Dorada ligger syd for Barcelona som et skønt område, der med sit krystalklare vand, fine sand, fredelige landsbyer og hyggelige campingpladser er en helt ideel destination til jeres ferie. I hjertet af Costa Dorada finder I Universal Studios Port Aventura, som uden tvivl er et besøg værd på jeres ferie i Spanien. Læs mere om Costa Dorada her.

Populære campingpladser til jeres ferie i Spanien

Camping El Delfin Verde er en campingpladsen med en fantastisk beliggenhed direkte til en stor, gylden sandstrand. Her er en fantastisk feriestemning, og campingpladsen vil uden tvivl være et hit hos børnefamilier. Det store poolområde er fantastisk til både afslapning og vandpjaskeri, og hvis I ønsker mere aktivitet på jeres ferie, kan I bl.a. spille volleyball, tennis og fodbold, eller prøve kræfter med windsurfing. Læs mere om El Delfin Verde.

Camping Sanguli ligger blot 100 meter fra en skøn sandstrand. Campingpladsen byder bl.a. på et fantastisk poolområde. Kom helt ned i gear på en liggestol, sus ned ad de snoede vandrutsjebaner, svøm nogle forfriskende baner i swimmingpoolen eller das i solens varme stråler dagen lang. Læs mere om Camping Sanguli her.