Kan vi hjælpe?
7010 4343
Strandtype
Småsten
Udendørs pool
Fodbold
Legeplads
Restaurant
Strandbar
Camping Nevio til hele familien
Med en ferie her på Camping Nevio vil I få uforglemmelige oplevelser, som hele familien vil elske. Camping Nevio ligger ned til Adriaterhavet lidt uden for byen Orebic i området Dalmatien i skønne Kroatien. Trænger I til en ferie i smukke omgivelser, hvor der både er plads til afslapning og fuld fart på aktiviteter? Så er Camping Nevio det ideelle valg for jer.
Strandtype
Småsten
Udendørs pool
Fodbold
Legeplads
Restaurant
Strandbar
Swimmingpool
Udendørs pool
Afstand strand & type
Strandtype
Småsten
Sportsfaciliteter
Skak (store brikker)
Bordtennis
Fodbold
Golfbane
Til børnene
Legeplads
Omgivelser
Tætteste by
2 km
Nærmeste supermarked
100 m
Restauranter / barer
Restaurant
Strandbar
Information
Faciliteter på feriestedet
Swimmingpool
Udendørs pool
Afstand strand & type
Strandtype
Småsten
Sportsfaciliteter
Skak (store brikker)
Bordtennis
Fodbold
Golfbane
Til børnene
Legeplads
Omgivelser
Tætteste by
2 km
Nærmeste supermarked
100 m
Restauranter / barer
Restaurant
Strandbar

Camping Nevio i Kroatien

Perfekt placering

Campingpladsen har en helt idyllisk placering og er den perfekte kombination af natur, strand og ro. Camping Nevio er et helt oplagt valg for børnefamilier, da her er aktiviteter for både børn og voksne. Campingpladsen tilbyder faciliteter såsom:

  • Poolområde
  • Direkte adgang til stranden 
  • Restaurant og strandbar 
  • Multisportsområde 
  • Adventure golf

Stranden

Fra Camping Nevio har I adgang til den mest idylliske stenstrand, I længe har oplevet. Vandet er krystalklart, blåt og roligt, hvilket gør det utroligt børnevenligt. Stranden er omgivet af det smukkeste landskab, som I kan nyde udsigten til, mens I opholder jer på stranden. Her kan I uden tvivl få en masse dejlige dage, hvor familiens vandhunde kan slå sig løs, samtidig med at der også er plads til afslapning og solbadning. Mellem campingpladsen og stranden er der træer, hvorunder I finder opstillede borde og bænke. Her kan I nyde et måltid og søge skygge, når solens stråler bliver for skarpe. 

Pool med udsigt

På Camping Nevio finder I et skønt poolområde, som er omgivet af middelhavsvegetation. Fra poolområdet har I udsigt til det smukke landskab, som omgiver campingpladsen. Swimmingpoolen ligger i ro og fred, så her er rig mulighed for at slappe helt af i de opstillede solsenge. I poolområdet er der desuden brusebade, som man kan benytte sig af.

Strandbar og restaurant

Restauranten på Camping Nevio har en dejlig terrasse, hvor I kan nyde den lækre mad og udsigten til Adriaterhavet. Restaurantens menukort spænder bredt og byder blandt andet på traditionelle specialiteter fra området. I kan eksempelvis få friske fisk fra havet, muslinger og østers. Restauranten tilbyder også et skønt udvalg af lokale vine, og personalet vil anbefale, hvilke vine der går godt sammen med den mad, I har valgt. 

Camping Nevio tilbyder en fantastisk strandbar, som har direkte udsyn til havet. Strandbaren tilbyder både varme og kolde drikke. Strandbarens personale er enormt venlige og rygtet siger, at de laver nogle særligt gode mojitos. I strandbaren kan I også få et måltid mad, og menukortet byder på lidt af hvert blandt andet pizza fra træfyret ovn. Foruden mad og drikke vil der en gang om ugen være live akustisk musik, hvor alle er velkomne.

Indkøb- og shoppingmuligheder

Lige udenfor campingpladsen ligger et supermarked, hvor I har mulighed for at handle dagligvarer. I kan også tage en tur til byen Orebic, som kun ligger 2 km fra pladsen og handle her. Skulle shoppetrangen melde sig, må I nok søge til en større by.

Aktivitetsudvalg

På Camping Nevio er der et udvalg af aktiviteter for hele familien. På campingpladsen finder I et sportsområde med en tennisbane og en multisportsbane, hvor man kan spille basket, fodbold og håndbold. Her er også to udendørs bordtennisborde. Ydermere er der en legeplads, hvor børnene kan lege frit. 

I samme område finder I et udendørs fitnessanlæg, hvor der er mulighed for at lidt sved på panden og styrke musklerne. Camping Nevio tilbyder også Adventure golf, hvor hele familien kan udfordre hinanden. Der skulle altså være aktiviteter og underholdning for hele familien, så I ikke kommer til at kede jer.

Udforsk smukt område

Det smukke område, som Camping Nevio ligger i, indbyder til udflugter. Der er utallige vandre- og cykelture, man kan tage på i området. Er man mere eventyrlysten, er der også mulighed for at klatre på klipper, kitesurfe og windsurfe. I byen Oberic kan I leje en båd eller jetski og få en vidunderlig dag til søs. Campingpladsen arrangerer daglige ture til øen Korcula, som ligger nærmest over for. Denne ø er bestemt et besøg værd. Derudover vil campingpladsens personale også være behjælpelige med at arrangere andre udflugter.