Kan vi hjælpe?
7010 4343
Strandtype
Sten
Minimarked
Legeplads
Restaurant
Camping i naturskønne Kroatien
Camping Bijar er en lille, hyggelig campingplads for hele familien i området Kvarner, Kroatien. Stedet er omringet af fyrretræer og er kun 500 meter fra den historiske by Osor, der er kendt for sine mange museer - en grund til, at man også kalder Osor for ”museumsbyen”. Campingpladsen er tæt på strand, og her er gode muligheder for at dyrke vandsport. På campingpladsen kan du dyrke sport og her er også underholdning for de små.
Strandtype
Sten
Minimarked
Legeplads
Restaurant
Afstand strand & type
Strandtype
Sten
Til børnene
Legeplads
Restauranter / barer
Restaurant
Butikker
Minimarked
Strand
Beachvolley
Omgivelser
Tætteste by
500 m
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Information
Faciliteter på feriestedet
Afstand strand & type
Strandtype
Sten
Til børnene
Legeplads
Restauranter / barer
Restaurant
Butikker
Minimarked
Strand
Beachvolley
Omgivelser
Tætteste by
500 m
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig

Velkommen til Bijar

Ideel til naturelskerne

Camping Bijar er rettet mod familien, der elsker at være i naturen. Her er sportsaktiviteter, både på land og i vand. Herunder mulighed for at komme ned til den smukke strand. Det er bestemt også oplagt at besøge byen Osor, hvis man elsker kultur og historie. Camping Bijar var i 2009 vinderen af prisen ”Simpatia ed Ecologia”, som oversat betyder sympati og økologi. Prisen var fra den italienske camper union. Vi har også sørget for underholdning til de små, da vores personale løbende arrangerer sjove aktiviteter til børnene.

Tæt på kysten

Campingpladsen befinder sig på en mild skråning, som vender mod kysten. Her er mange strande, som hovedsagligt består af sten. Strandene er ideelle til solbadning, og her er gode muligheder for at finde sit eget private hjørne. Strandene er beskyttet mod vind, så du vil med garanti ikke blive forstyrret af vejret. Tæt på de mange strande er der selvfølgelig bad og sportsfaciliteter. Ikke langt væk finder du også en restaurant.

Mad og drikke

På campingpladsen har vi en restaurant, som ligger lige ved kysten. Nyd udsigten fra terrassen, mens vores personale sørger for, at du får en fantastisk oplevelse, både inden for betjening og kulinarisk. Du kan få lækkert kød og friske fisk og skaldyr. Oplev restaurantens flotte udsigt og den romantiske stemning med et godt glas vin, god mad og duften af den salte luft, som kommer fra havets bølger. På campingpladsen finder du også en bar, så du altid kan køle ned på de solrige, varme dage. Skulle du blive sulten, kan du selvfølgelig besøge byen Osor for at handle ind. På campingpladsen er der også indkøbsmuligheder, så du aldrig kommer til at mangle noget.

Kreative arrangementer og sportsaktiviteter

På campingpladsen kan vores gæster spille basketball, volleyball, bordtennis, og børnene har selvfølgelig også en legeplads, hvor de kan slå sig løs. Hvis man har lyst til at spille fodbold, kan man gøre det i den nærtliggende by Nerezine, som er at finde kun tre kilometer fra campingpladsen. For at nå ned til havet kan man gå eller cykle på en af de mange ruter. Hvis du har ondt i musklerne efter en lang dag, tilbyder vi også massage mellem klokken 9-12 om morgenen samt mellem klokken fem og klokken ni om aftenen. 

Forskellige udflugter nær Bijar

Campingpladsen ligger i en gammel fyrretræsskov, som er tæt på havet, i området Kvarner. Camping Bijar er en oase for de aktive campister, da den er omringet af vild natur. Osor, en by fyldt med historie og kultur, er kun 500 meter væk, så der er rig mulighed for at opdage andet end campingpladsens skønne natur.