Kan vi hjælpe?
7010 4343
Legeplads
Tennis
Grill tilladt
Elektrisk
Familievenlige ferieboliger i grønne omgivelser ved Eau d'Heure-søerne
Bo på Golden Lakes Village i rummelige og moderne feriehuse med plads til både små og store familier. Feriestedet ligger i grønne og naturskønne omgivelser ved Eau d'Heure-søerne. Glæd jer til vandsport og friluftsaktiviteter for hele familien. Besøg også det store vandland med bl.a. vandrutsjebaner, børnebassin og wellness, som ligger tæt på feriestedet.
Legeplads
Tennis
Grill tilladt
Elektrisk
Sport
Squash
Bordtennis
Beachvolley
Tennis
Cykeludlejning
Petanque
For børn
Legeplads
Generelt
Sprog
Fransk, Hollandsk, Engelsk
Grill tilladt
Elektrisk
Bar/Restaurant
Bar
Afstand strand & type
Strand
Information
Faciliteter på feriestedet
Sport
Squash
Bordtennis
Beachvolley
Tennis
Cykeludlejning
Petanque
For børn
Legeplads
Generelt
Sprog
Fransk, Hollandsk, Engelsk
Grill tilladt
Elektrisk
Bar/Restaurant
Bar
Afstand strand & type
Strand

Læs mere om Golden Lakes Village

Moderne feriehuse på Golden Lakes Village

Når I vælger feriestedet Golden Lakes Village til jeres næste ferie, kan I se frem til et komfortabelt ferieophold i nyere, moderne og velindrettede ferieboliger med gode faciliteter, herunder kombineret opholds- og spisestue samt fuldt udstyret køkken med bl.a. komfur, opvaskemaskine og køleskab, badeværelse samt en skøn møbleret terrasse, hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab under ferieopholdet. I kan vælge mellem flere forskellige typer og størrelser ferieboliger, så I kan finde netop dén feriebolig, som passer til jeres behov og ønsker.  

Udforsk områdets natur til lands eller til vands

Området omkring Golden Lakes Village, er et naturskønt område omgivet af skov ved de smukke Eau d'Heure søer. I nærheden af feriestedet finder I mange forskellige vandre- og cykelruter, som giver jer gode muligheder for at udforske naturen i jeres eget tempo. I kan også prøve kræfter med forskellige slags vandsport for hele familien såsom sejlsport, kajak, kano samt mulighed for at stå på vandski på søerne. 

Vandsjov og wellness i det nærliggende vandland

Blot 700 meter fra Golden Lakes Village, finder I et stort vandland (adgang mod gebyr) med både indendørs og udendørs poolområder og faciliteter, hvor hele familien kan slippe deres indre vandhund løs. I kan boltre jer i det store udendørs poolområde, hvor I også kan suse ned ad den sjove vandrutsjebane. Og trænger I bare til at slappe af, finder I også en skøn solterrasse, hvor I kan koble helt fra og nyde ferien. I det indendørs poolområde er der lagt op til ren afslapning, idet I dér finder en lang række skønne wellness-aktiviteter, såsom jacuzzi, sauna og massage. 

Sportsaktiviteter og underholdning for store og små

Golden Lakes Village er det oplagte valg, hvis I gerne vil være aktive på jeres ferie i Belgien. På feriestedet er der bl.a. mulighed for at spille volleyball, tennis, petanque, squash samt mulighed for klatring i trætoppe tæt ved Golden Lakes Village. I højsæsonen findes der underholdning og sjov for familiens yngste medlemmer i mini-klubben. Endeligt kan børnene også nyde godt af den sjove legeplads, som også findes på feriestedet. Og vil I gerne opleve naturen på egen hånd, kan I også benytte jer af cykeludlejningen med både cykler og mountainbikes, som findes på Golden Lakes Village.