Kan vi hjælpe?
7010 4343
Legeplads
Tennis
Grill tilladt
Elektrisk
Glæd jer til et ophold i familievenlige ferieboliger i grønne omgivelser
Besøg Golden Lakes Village og bo i rummelige moderne ferielejligheder med plads til både små og store familier. Feriestedet ligger i grønne og naturskønne omgivelser tæt på mange spændende og sjove aktiviteter for store og små - heriblandt et stort vandland med bl.a. vandrutsjebaner og wellness-faciliteter.
Legeplads
Tennis
Grill tilladt
Elektrisk
Sport
Tennis
Cykeludlejning
Petanque
Squash
Bordtennis
Beachvolley
For børn
Legeplads
Generelt
Sprog
Fransk, Hollandsk, Engelsk
Grill tilladt
Elektrisk
Bar/Restaurant
Bar
Afstand strand & type
Strand
Information
Faciliteter på feriestedet
Sport
Tennis
Cykeludlejning
Petanque
Squash
Bordtennis
Beachvolley
For børn
Legeplads
Generelt
Sprog
Fransk, Hollandsk, Engelsk
Grill tilladt
Elektrisk
Bar/Restaurant
Bar
Afstand strand & type
Strand

Læs mere om Golden Lakes Village

Velkommen til Golden Lakes Village

Når I vælger Golden Lakes Village som destination til jeres næste ferie, kan I se frem til at bo i skønne moderne og velindrettede ferieboliger med masser af faciliteter, herunder møbleret terrasse, fuldt udstyret køkken, opholdsstue med spiseplads samt badeværelse.

Udforsk nærområdet til fods eller på to hjul

Området omkring Golden Lakes Village, er et roligt og naturskønt område ved de smukke Eau d'Heure søer. I nærheden af feriestedet finder I mange forskellige vandre- og cykelruter, som giver jer utallige muligheder for at udforske området i jeres eget tempo.

Vandsjov og wellness i det nærliggende vandland

Blot 700 m. fra Golden Lakes Village, finder I et skønt vandland (adgang mod gebyr) med både indendørs og udendørs faciliteter, hvor hele familien kan slippe deres indre vandhund løs. I kan boltre jer i det store udendørs poolområde, hvor I også kan suse ned ad den sjove vandrutsjebane. Og trænger I bare til at slappe af, finder I også en skøn solterrasse, hvor I kan koble helt fra og nyde ferien. I det indendørs poolområde er der lagt op til ren afslapning, idet I dér finder en lang række skønne wellness-aktiviteter, såsom jacuzzi, sauna og massage. 

Aktiviteter og naturoplevelser for store og små

Golden Lakes Village har den perfekte placering hvis I vil prøve kræfter med aktiviteter i naturen. I området er der f.eks. mulighed for at spille volleyball samt klatring i trætoppe tæt ved feriestedet. I højsæsonen findes der underholdning og sjov for familiens yngste medlemmer i mini-klubben. Endeligt kan familiens yngste medlemmer også nyde godt af den skønne legeplads, som også findes på feriestedet.