Kan vi hjælpe?
7010 4343
Midt i en rolig ferieby
Denne skønne feriepark er placeret i smuk natur ved floden, Ourthe, i store og skovklædte områder, samt panoramisk udsigt til de omkringliggende bjerge. Der tilbydes flere forskellige aktiviteter på ferieparken, og hvis I bevæger jer ned til floden, vil I også kunne prøve kræfter med diverse former for vandsportsaktiviteter.
Generelt
Sprog
Fransk, Hollandsk
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Fransk, Hollandsk

Velkommen til Feriepark La Boverie

Hvorfor vælge La Boverie?

Der er flere gode grunde til at vælge netop La Boverie som destination til jeres næste ferie, og vi har hos Dansk Bilferie samlet nogle af dem herunder:

  • Beliggende direkte til en skøn flod
  • Smukke og rolige omgivelser
  • Sjove aktiviteter for hele familien

Læs mere om La Boverie her

Den hyggelige feriepark er placeret smukt i den grønne natur i et bakket terræn og med udsigt over de skovrige omgivelser. Her bor I i skønne hytter, som er et helt ideelt udgangspunkt til en både afslappet og oplevelsesrig ferie, der kører I jeres eget tempo.
Find og book jeres feriebolig online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Spise- og indkøbsmuligheder

Når sulten melder sig i løbet af dagen, kan I nyde et dejligt måltid hos ferieparkens hyggelige restaurant, hvor der serveres lækre retter til enhver smag. I baren kan I nyde en god kop kaffe eller kolde, forfriskende drikke i den helt rigtige feriestemning. Blot 4 km herfra kan I købe friskbagt brød hos bageren eller handle ind i supermarkedet, hvis I foretrækker at lave jeres mad i ferieboligen.

Aktiviteter

På La Boverie har I rig mulighed for at kombinere en afslappet ferie med sjove aktiviteter, som hele familien kan deltage i. I kan f.eks. spille tennis, dyste mod hinanden i minigolf eller få ro i sindet på en fisketur. I bor lige ved den skønne flod, Ourthe, hvor I kan nyde solens varme stråler i det bløde, grønne græs, nuppe en forfriskende dukkert eller prøve kræfter med diverse former for vandsportsaktiviteter.