Kan vi hjælpe?
7010 4343
Legeplads
WIFI
Tennis
Familievenligt og hyggeligt feriested med skøn udsigt
Når kør-selv ferien går til Village Les Gottales, kan I se frem til en familieferie i naturskønne omgivelser med panorama udsigt over landskabet fra St. Jacques. I bor i charmerende og hyggelige ferieboliger og kan benytte jer af både sportsfaciliteter og legefaciliteter til børnene. Området er oplagt til friluftsaktiviteter og udflugter for både store og små.
Legeplads
WIFI
Tennis
Sport
Ridning
Tæt på feriestedet
Bordtennis
Tennis
Petanque
Fiskeri
Golf
18-hullers bane - mod betaling
For børn
Legeplads
Generelt
Parkering
WIFI
Aktiviteter ved strand
Udlejning af kanoer
Information
Faciliteter på feriestedet
Sport
Ridning
Tæt på feriestedet
Bordtennis
Tennis
Petanque
Fiskeri
Golf
18-hullers bane - mod betaling
For børn
Legeplads
Generelt
Parkering
WIFI
Aktiviteter ved strand
Udlejning af kanoer

Velkommen til Village Les Gottales

Tag familien med til hyggelige Village Les Gottales

Når I bor på Village Les Gottales bor i på et skønt og hyggeligt feriested med en fantastisk panorama-udsigt over de grønne landskab i Ardennes. I kan vælge mellem forskellige typer bungalows og feriehuse med plads til hele familien. Samtlige ferieboliger indeholder en kombineret opholds- og spisestue, møbleret terrasse samt køkken med bl.a. mikroovn, kogeplader, køleskab og kaffemaskine, så I kan tilberede jeres yndlings-måltider hjemme i ferieboligen.

Ud i naturen? Snør vandreskoene eller hop på cyklen

Hvis I gerne vil opleve naturen fra tætteste hold, så har I rig lejlighed for at snøre skoene og vandre ud i landskabet og landsbyerne eller hoppe på cyklen og udforske de mange naturskønne cykelstier, som starter fra selve feriestedet Village Les Gottales. I kan også tage på en spændende by-vandring i byen Walcourt, og få et indblik i den belgiske kultur og historie under jeres ferie på Village Les Gottales. 

Glæd jer til en aktiv ferieoplevelse for hele familien

Hvad enten I vil slappe af eller være aktive under jeres ferieophold så er Village Les Gottales det oplagte valg for jer. Selvom I bor i landlige og rolige omgivelser, har I nemlig mulighed for at benytte jer af feriestedets sportsaktiviteter såsom tennis, petanque og bordtennis. Tæt på feriestedet finder I desuden kano- og kajakudlejning, golfbaner samt mulighed for at fiske i området omkring Village Les Gottales.  

Børnevenlige faciliteter og muligheder i området

Village Les Gottales har gode børnevenlige faciliteter såsom udendørs legeplads med bl.a. rutsjebane og sandkasse, hvor I kan lade de mindste hygge sig med leg og aktiviteter. Hvis I gerne vil opleve flere børnevenlige attraktioner, kan I tage på udflugt til forlystelsesparken Plopsa Coo samt den offentlige indendørs og udendørs swimmingpool i Trois-Ponts, med masser af vandsjov for både store og små.

Tag på spændende udflugter fra Village Les Gottales

Der venter jer et væld af oplevelser i området omkring Ardennes, hvor feriestedet Village Les Gottales ligger. I kan besøge mange forskellige attraktioner for enhver smag. Tag f.eks. på udflugt til museet Stavelot Abbey, forlystelsesparken Plopsa Coo, naturparken Botrange eller Formel 1 banen Spa-Francorchamps. Endeligt bør I ikke snyde jer selv for en spændende guidet tur i grotterne ved Remouchamps.