Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
De bedste ferieboliger i Belgiske Limburg
Belgiske Limburg er fyldt med skønne oplevelser for hele familien. Her kan du besøge nogle af de hyggelige byer i området, smage på de lækre lokale oste, øl og andre delikatesser, samt nyde kultur, smukke landskaber og historiske seværdigheder. Læs mere

Ferielejligheder ved Belgiske Limburg

Læs mere om Belgiske Limburg

Ferie i Belgiske Limburg
Belgiske Limburg er spækket med dejlige oplevelser for hele familien. Tag eksempelvis en cykeltur i de idylliske landlige omgivelser, smag de lækre lokale specialiteter og besøg nogle af de mange hyggelige og spændende byer i området. I Belgiske Limburg er du sikker på ikke at komme til at kede dig.

Bestil en feriebolig i en af vores ferieparker her på siden, eller få hjælp og vejledning fra en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

Hvorfor ferie i Belgiske Limburg?

Belgiske Limburg er en fantastisk provins i det østlige Belgien, og der er mange gode grunde til netop at vælge dette område til din næste feriedestination.

  • Spændende lokale delikatesser
  • Smukke landlige omgivelser
  • Ferieboliger med gode faciliteter
  • Venlig lokalbefolkning

Populære ferieboliger i Belgiske Limburg

Dansk Bilferies ferieparker
Hos Dansk Bilferie udbyder vi kun de bedste ferieparker og ferieboliger i området. Vi udvælger vores ferieparker efter deres høje niveau af kvalitet, den gode beliggenhed og de mange gode faciliteter. Her er du sikker på at kunne nyde din ferie, når du har valgt denne destination.

Feriepark Molenheide ligger i smukke landlige omgivelser i det belgiske Kempen. Her er der mange sjove aktiviteter og god mulighed for afslapning. Ferieparken har fire swimmingpools, mange sjove rutsjebaner og en børnepool. Her finder du noget for alle aldre.

Aktiv ferie og naturliv

Aktiv ferie
Der er rig mulighed for at prøve sjove og udfordrende aktiviteter på din ferie i Belgiske Limburg. Området har eksempelvis mange gode golfbaner, og du finder også smukke søer og floder hvortil du kan låne kajakker og robåde og begive dig en tur ud på vandet. Belgiske Limburg er også et sandt cykel paradis med adskillige forskellige ruter både til den ambitiøse cykelentusiast og ruter hvor hele familien kan være med. Så hop på cyklen og nyd de smukke grønne landskaber i et roligt tempo.

Ud i naturen
Kom også helt tæt på naturen til fods. Besøg Flandern nationalpark og se nogle af de smukkeste landskaber i hele området. Der er også mange forskellige vandreruter som tager dig på en historisk tur gennem byerne, langs endeløse blomstermarker eller gennem grønne skove. Belgiske Limburg har også 650 km ridestier, og området er spækket med muligheder for hesteudlejning, hestevenlige caféer og meget mere. En spændende og unik måde at opleve naturen i Belgiske Limburg.

Seværdigheder og børnevenlige udflugter

Kultur og seværdigheder
Belgiske Limburg er et skattekammer af kulturelle vidundere og historiske bygninger. Her ligger en forhistorie som bare venter på at blive udforsket og oplevet. Besøg bryggerimuseet Bocholter Brouwerijmuseum i Bocholt, Molen Nieuw Leven i Maasmechelen som er en smuk mølle dateret tilbage til 1801, eller tag en tur til landsbyen Maasmechelen som er fyldt med mere end 100 butikker hvor du kan købe anerkendte brands fra hele verden til billige priser. 

På ferie med børn
Det rolige landskab af Belgiske Limburg giver mulighed for mange spændende udendørs udflugter, hvor du kan vandre, sejle og cykle i terræner rettet mod alle niveauer. Sommeren igennem vil du også opleve at mange af byerne i området har forskellige arrangementer og underholdningsmuligheder møntet på familiens mindste medlemmer. Hvis vejret ikke egner sig til udendørs udfoldelser byder regionen også på adskillige sjove vandland, legeland, børnevenlige museer og meget mere.