Kan vi hjælpe?
7010 4343
Skøn feriepark placeret smukt i den grønne natur
Molenheide giver jer rig mulighed for at kombinere en afslappet ferie med sjove aktiviteter såsom volleyball, fodbold, minigolf, bowling og vandreture. Her er der skøn underholdning til de mindste gæster og i poolområdet er der plads til både små og store vandhunde. Når sulten melder sig i løbet af dagen, kan I nyde et dejligt måltid ved en af ferieparkens hyggelige restauranter, hvor der serveres lækre retter til enhver smag.
Information

Velkommen til Molenheide

Hvorfor tage på ferie til Molenheide?

Nedenfor har Dansk Bilferie listet ferieparkens kvaliteter, som kunne være et godt bud på, hvorfor Molenheide bør være jeres næste feriedestination.

  • Fantastisk poolkompleks
  • Lækre restauranter og barer
  • Sjove aktiviteter
  • Børnevenlig underholdning og aktivitet

Læs mere om Molenheide  her

Molenheide er den perfekte feriepark for hele familien, hvor ingen vil komme til at kede sig. Molenheide er exceptionel børnevenlig, hvor der venter en lang række sjove aktiviteter til de små. Dog er de voksne bestemt ikke glemt, da der både er aktiviteter og lækre restauranter, som vil falde i god jord.
I kan bestille familiens næste ferie online her på siden eller via vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343.

Fremragende poolområde

I kan godt glæde jer til Molenheides poolområde, hvor hele familien kan samles og hygge sig i fællesskab. Der er hele fire swimmingpools, som både er inden- og udendørs. For familiens mindste er der et udendørs børnebassin, som er åbent i midt juni til midt august, samt et indendørs småbørnsbassin, hvor de små frit kan boltre sig i trygge rammer. Der er ligeledes en stor swimmingpool og flere vilde rutsjebaner, så I med sikkerhed ikke kommer til at kede jer på ferien.

Mad og drikke

I skal bestemt ikke bekymre jer om at finde aftenens middag, da ferieparken har hele fire restauranter at vælge i mellem. Med et så stort og bredt udvalg vil der være noget for enhver smag. I kan også vælge en god vin, en kop kaffe eller noget koldt at drikke på de to barer, hvor I kan hygge jer og måske runde dagen af med et hyggeligt spil kort.

Aktiviteter

Der er rig mulighed for at være aktiv på Molenheide. I kan f.eks. give jer i kast med fodbold, minigolf, beachvolley eller bowling. Fra ferieparken er der gode vandrestier hvorfra i kan udforske naturområdet. Der kan endda lejes cykler, så I kan komme vidt omkring i området. Molenheide har kreereret et indendørs Golf Eventyr, med hele 7,5 meter til loftet, her føres du gennem guldminer, kul og diamanter på en 18-hullers minigolfbane.

Underholdning

Molenheide har i den grad gjort sit ypperste for at danne de rette rammer for at få familiens mindste til at føle sig velkomne og godt tilpas. Der er et stort indendørs legeland på 7500 kvm, en legeplads, børnehus og en Cowboy- og Wigwarm-landsby. Molenheides dygtige personale vil sørge for underholdning i børnehøjde med små shows og kreative aktiviteter. Ferieparken tilbyder endda babysitter-service, hvis det skulle blive nødvendigt på ferien.