Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
4-stjernet feriebolig i smukke Alsace
La Petite Venise har en skøn beliggenhed i Alsace, Frankrig. I bor i hjertet af den charmerende by Colmar i nybyggede, skønne ferieboliger. Her er alt, hvad I har brug for: pool, legeplads og by lige uden for døren. Hele familien kommer til at elske La Petite Venise.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Andre faciliteter
Hæveautomat
Tæt på
Generelt
Parkering
På gade - Mod betaling
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Andre faciliteter
Hæveautomat
Tæt på
Generelt
Parkering
På gade - Mod betaling
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet

Velkommen til La Petite Venise

Afslappende ferie i smukke omgivelser

La Petite Venise er et skønt feriested i smukke Alsace. I bor tæt på det meste, så der er rig mulighed for at få mange oplevelser med hjem i kufferten. La Petite Venice tilbyder fantastiske omgivelser. I har barer og restauranter helt tæt på, og I kan hurtigt tage en dukkert i den indendørs pool, når I trænger til det. Le Petite Venise tilbyder:

  • Indendørs pool
  • Skøn beliggenhed i hjertet af Colmar
  • Legeplads til de små

Skøn swimmingpool

Colmar ligger langt fra stranden, men det betyder ikke, at I skal undvære vand. La Petite Venice har egen indendørs pool, hvor I kan nyde en dukkert hele året rundt. Den ene del af bassinet er lav, så børnene kan roligt bade i poolen på feriestedet.


Gode spise- og indkøbsmuligheder

Der er kun 100 m til bar og restaurant, så I kan hurtigt få slukket tørsten og stillet sulten, når I bor på La Petite Venice. I hjertet af Colmar er der masser af muligheder for at købe dagligvarer og shoppe stort og småt. Det nærmeste supermarked ligger 500 m væk.

Oplevelser nær La Petite Venise

Der er kun 200 m til den smukke Saint-Martin Collegiate Church, som I med fordel kan besøge. Colmar ligger på den berømte vinrute i Alsace. Nyd et glas hvidvin fra området, og kom helt ned i gear. I kan desuden tage børnene med i Europa Park, der er en forlystelsespark 50 km fra ferieboligen. Hvis I får lyst til at besøge en større by, kan I tage på udflugt til Strasbourg, der ligger ca. 70 km fra Colmar. Strasbourg er den vigtigste by og hovedstaden i Alsace, og den er med sine smukke, gamle bindingsværkshuse et besøg værd.