Kan vi hjælpe?
7010 4343
Charmerende og naturskønt feriested med mange faciliteter
Domaine de Sévenier byder på charmerende fransk landidyl i naturskønne omgivelser. Feriestedet er bygget op omkring en gammel vingård, og byder på mange faciliteter herunder et lækkert swimmingpool område, restaurant og bar. I bor i rummelige og hyggelige bungalows med plads til hele familien i rolige og grønne omgivelser.
Generelt
Sprog
Tysk, Fransk, Engelsk
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Tysk, Fransk, Engelsk

Læs mere om Domaine de Sévenier

Velkommen til Domaine de Sévenier

Når I bor på Domaine de Sévenier, vil I blive mødt af autentisk fransk landidyl og fra feriestedet er der en betagende udsigt over områdets smukke vegetation og natur. Feriestedet byder på komfortable og rummelige bungalows med plads til hele familien, som alle indeholder en kombineret spise- og opholdsstue, overdækket terrasse, badeværelse samt veludstyret køkken med bl.a. kogeplader, køle- og fryseskab, opvaskemaskine, mikroovn og kaffemaskine.    

Nyd ferien ved den laguneformede pool

Hvad enten I vil se frem til en tage en dukkert i den store opvarmede laguneformede swimmingpool med tilhørende børnepool til de mindste, eller blot vil slappe af på den lækre solterrasse, som omkranser området, er der rig mulighed for dette på Domaine de Sévenier. I poolområdet finder I også liggestole og parasoller, som I kan benytte jer af. 

Smag på gastronomiske fristelser

På Domaine de Sévenier, har I mulighed for at lade jer forkæle og nyde dagens måltider på feriestedets hyggelige restaurant "La Table de Seibel", som byder på lækre retter, produceret af sæsonens lokalproducerede råvarer. I kan også nyde en forfriskning, et dejligt glas vin i baren eller måske lade jer friste til en lækker hjemmelavet is fra is-baren.

Aktiviteter og underholdning for alle

Domaine de Sévenier byder på masser af aktiviteter for både store og små. På feriestedet finder I en legeplads, tennisbane, cykeludlejning, så I bestemt ikke behøver at kede jer. Derudover kan I deltage i daglige aktiviteter, konkurrencer og udflugter for hele familien. Og når dagen går på hæld, arrangeres der aften-underholdning på Domaine de Sévenier.

Afslapning og wellness i skønne rammer

På Domaine de Sévenier kan I forkæle jer selv med en dejlig omgang afslapning og wellness. I finder både jacuzzi, sauna samt en lille te-bar med panoramaudsigt til Ardèche kløfterne, Ibie dalen og Pont d'Arc grotten. Og hvis I trænger til lidt afveksling finder I også fitness-faciliteter, som I kan benytte jer af.