Kan vi hjælpe?
7010 4343

De bedste ferieparker og ferieboliger i Aveyron

Aveyron er en utrolig smuk region i Sydfrankrig. Her kan du gå på opdagelse i enestående klippeformationer, og vandre ved dybe søer og rivende floder. Kun fantasien sætter grænser for naturens muligheder i dette område. Med en feriebolig i Aveyron er der uendelige muligheder for gode udflugter for hele familien.

De bedste ferieparker og ferieboliger i Aveyron
Aveyron er en utrolig smuk region i Sydfrankrig. Her kan du gå på opdagelse i enestående klippeformationer, og vandre ved dybe søer og rivende floder. Kun fantasien sætter grænser for naturens muligheder i dette område. Med en feriebolig i Aveyron er der uendelige muligheder for gode udflugter for hele familien.

Ferieparker i Aveyron

Læs mere om Aveyron

Ferie i Aveyron
Aveyron er et fantastisk område i det sydlige Frankrig, hvor naturen alene er nok til at holde dig beskæftiget og betaget på hele din ferie, men området byder også på meget mere, blandt andet hyggelige byer og dejlige gastronomiske oplevelser.

Book din feriebolig i Aveyron online her på siden, eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343. Her kan du få gode råd og tips til at finde den perfekte feriebolig for dig og din familie.

Hvorfor en feriebolig i Aveyron?

Aveyron i Sydfrankrig er et utrolig smukt område. Der er flere gode grunde til at vælge netop dette område til din næste feriedestination.

  • Smukke landskaber
  • Mange slotte og spændende seværdigheder
  • Lækker gastronomi
  • Ferieparker med gode faciliteter
  • Mange gode udflugtsmuligheder

Populære ferieparker i Aveyron

Feriepark Saint Martial er en forholdsvis ny feriepark, beliggende lige ned til en smuk sø. Ferieparken er yderst børnevenlig, og har swimmingpool og sjov børneunderholdning i højsæsonen. Ferieparken har desuden mange praktiske faciliteter, såsom vaskemaskiner.

Feriepark Le Hameau de Lévézou ligger mellem smukke søer og rullende bakker. Dette er en lille hyggelig feriepark lige ned til en stor dejlig sø, hvor der er bademuligheder og mulighed for vandsportsaktiviteter. Parken ligger i smukke omgivelser med mange spændende udflugts- og aktivitetsmuligheder.

Storslået natur og maleriske byer

Naturoplevelser
Aveyron er en fransk region hvor scenariske landskaber og storslåede udsigter fylder meget. Det er derfor oplagt at tage på udflugt ud i naturen når du er på ferie i netop dette område. Besøg Aubracs vulkanske plateau eller Carladez plateauet som forbinder Rouergue og Auvergne. Under plateauet finder du den maleriske Lot dal som går gennem smukke byer og hyggelige landsbyer. I Aveyron er der også mange betagende kløfter, hvor dramatiske klippeformationer viser deres storhed frem. Her iblandt Tarn, Jonte og Dourbie kløfterne.

Skønne byer
Ude i disse enestående landskaber ligger der også flere forskellige smukke byer og dejlige landsbyer hvorfra du kan nyde naturen, atmosfæren og det lokale liv. For foden af Causses ligger Vallon de Marcillac, som i sandhed er et symbol på det søde liv, med de hyggelige røde murstenshuse, frodige frugttræer og adskillige vinstokke. Nyd roen, naturen og et dejligt glas vin i denne sydfranske perle. Besøg også den smukke landsby Estaing. Med den flotte kirke fra det 15. århundrede og andre spændende seværdigheder, er det en af de smukkeste landsbyer i Frankrig.

Aktiviteter og gastronomi

Familieaktiviteter
Udover de mange fantastiske naturområder og de dejlige byer, som hele familien vil elske at gå på opdagelse i, har Aveyron også mange andre spændende udflugter og aktiviteter for hele familien. Her er der vilde forlystelsesparker såsom Cité de l'Espace, en forhistorisk park i Ariège og Forges of Pyrènees i Montgaillard hvor de mindste kan lære om håndværk og handel fra fortiden. I kan også få en guidet tur hos Airbus Factory, hvilket er en interessant oplevelse for alle aldre.

Mad og drikke
Aveyron har mange lækre lokale produkter og specialiteter som man bør smage når man er i området. Gæs og ænder spises i alle afskygninger, prøv også den eksklusive foie gras. Områdets sorte trøfler er også meget efterspurgte, de bruges i mange forskellige retter for at give dem et luksuriøst twist. Aveyron har også mange udsøgte vine fra Cahors, Montbazillac og Gaillac. Er du til Armagnac, så bør du prøve Gascon eau-de-vie.