Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Flot feriepark med et pragtfuldt poolområde
Les Hameaux des Lacs inviterer jer indenfor til en feriepark, der emmer af ren feriestemning. Ferieparken byder på et poolkompleks med både børnebassin, opvarmet pool og liggestole til at nyde solen på bedste vis. Hyggelige ferieboliger, skøn beliggenhed og sjove aktiviteter er, hvad der venter jer i denne feriepark.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
Sprog
Fransk, Engelsk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Fransk, Engelsk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

Velkommen til Les Hameaux des Lacs

Hvorfor rejse til Les Hameaux des Lacs?

Hos Dansk Bilferie har vi samlet et lille udpluk af ferieparkens bedste faciliteter, som hvert år tiltrækker en bred skare af ferierejsende.

  • Fantastisk poolområde 
  • Blot 150 meter fra søstrand
  • Fine sportsfaciliteter

Læs mere om Les Hameaux des Lacs her

Rejs til det sydlige Frankrig til Les Hameaux des Lacs, som har skønne faciliteter for hele familien. Ferieparken er placeret blot 150 meter fra en skøn badesø, hvor I med sikkerhed vil kunne få flere timer til at gå med at suse ned af de vilde vandrutsjebaner eller dase i solen langs søens bred.
Jeres næste ferie kan bestilles online  eller via vores professionelle rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343.

Pool & strand

Les Hameaux des Lacs byder på skønne ferieoplevelser for familiens vandhunde. Ferieparken er udstyret med et fremragende poolområde med hele to swimmingpools samt et børnebassin med en lille vandrutsjebane. Den ene swimmingpool er opvarmet, og det skal bemærkes at det ikke er tilladt at bade med løse badeshorts i poolområdet. Der er kun 150 meter fra ferieparken til en dejlig badesø med sandstrand og en vild vandrutsjebane, som I kan suse ned ad, lige så tosset I vil.

Ferieparkens aktiviteter

Les Hameaux des Lacs er en oplagt feriepark for jer, der ønsker at dyrke lidt sport på ferien. I kan udfordre familien til et spil billard, bordtennis, minigolf, petanque eller finde på jeres eget spil på multisportsbanen. Det er desuden muligt at spille tennis mod et gebyr, og ønsker I at udforske naturområdet yderligere, kan I leje cykler i ferieparken. Familiens mindste kan boltre sig på legepladsen med nye legekammerater på tværs af lande.