Kan vi hjælpe?
7010 4343

De bedste ferieparker i Bourgogne

Bourgogne er et udsøgt vinområde der tilbyder nogen af verdens bedste vine, men dette skønne franske område har også meget andet at byde på. Bourgogne er nemlig også en spændende historisk og kulturel egn med naturlig skønhed, hvor floder og vandfald løber gennem dramatiske kløfter og charmerende landsbyer.

De bedste ferieparker i Bourgogne
Bourgogne er et udsøgt vinområde der tilbyder nogen af verdens bedste vine, men dette skønne franske område har også meget andet at byde på. Bourgogne er nemlig også en spændende historisk og kulturel egn med naturlig skønhed, hvor floder og vandfald løber gennem dramatiske kløfter og charmerende landsbyer.

Ferieparker i Bourgogne

Læs mere om ferieparker i Bourgogne

Ferie i Bourgogne
Bourgogne er hovedsagligt kendt for at producere fantastiske vine, men besøg ikke dette område uden også at smage deres lokale retter, besøge de spændende historiske seværdigheder og de mange hyggelige byer og den smukke natur. I Bourgogne er der mange dejlige oplevelser for alle.

Bestil din feriebolig online her på siden eller ring til en af vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Hvorfor feriebolig i Bourgogne?

Bourgogne er et smukt og spændende område i Frankrig, og der er mange gode grunde til at du skal vælge Bourgogne som din næste feriedestination.

  • Berømte vindistrikter og skønne gastronomiske oplevelser
  • Ferieboliger med gode faciliteter
  • Hyggelige byer
  • Smuk og frodig natur

Populære ferieparker i Bourgogne

Feriepark Village de Vacences Champ d'Été ligger i de smukkeste naturlige omgivelser, og i gåafstand fra den hyggelige landsby, Pont de Vaux. Ved ferieparken er der en dejlig pool med vandrutsjebaner og sauna. Området er berømt for sine lækre vine og der er rig mulighed for at vandre eller cykle ud i naturen. 

Feriepark Le Grand Bois ligger i smukke landlige omgivelser og er meget børnevenlig. Her er der rig mulighed for at boltre sig på det store græsareal eller bade, både i en indendørs- og udendørs pool. Ferieparken byder også på en børnezoo og ponyridning, samt mulighed for en rolig fisketur ved den smukke sø i Le Grand Bois.

Spændende byer og seværdigheder

Solutré klippen er en klippeformation der skyder op af jorden midt i vinmarkerne i Mâconnais, som en usædvanlig geologisk kæmpe. Klippen er blevet et symbol på Bourgogne og byder på fantastiske udsigter og masser af plads til at udforske den beundringsværdige natur.

Dijon er en smuk og fascinerende by, hvor du kan gå på opdagelse i timevis. Her finder du spændende butikker, hyggelige små gader, skønne haver og terrasser, gamle historiske bygninger og meget mere.

Lyon er blandt de største byer i Frankrig og har masser har spændende seværdigheder og oplevelser for hele familien. Gå en tur gennem den gamle bydel, som er på Unescos verdensarvsliste, spis på nogle fantastiske restauranter og besøg nogen af byens mange spændende museer. Der er rigeligt at tage sig til i denne brusende storby.

La Charité-sur-Loire er fyldt til randen med fantastisk arkitektur og kunst. Byen har også en smukt restaureret kirke som bestemt er et besøg værd.

Vin og mad

Vindistriktet
Man kan ikke sige Bourgogne uden at sige vin. Bourgogn er et af verdens mest berømte og eftertragtede vindistrikter, så sørg for at besøge nogle af de mange smukke vinmarker og køb smagsprøver på nogle af de gamle vingårde der ligger spredt ud over hele området. Bourgogne har flere forskellige vinruter som du kan udforske til fods, på cykel, med båd eller på en helt fjerde vis. Her bliver du styret gennem nogle af de mest anerkendte vinområder.

Maden
I Bourgogne finder du alt den spændende mad du forbinder med Frankrig: snegle, dijon sennep, oste og meget mere. Så der er mange ting som hurtigt kan få tænderne til at løbe i vand. Oplev nogle af de mange berømte produkters hjemstavn, såsom Dijon, hvor Dijon sennep stammer fra. Smag også på de mange lokale oste, som Époisses osten eller drik den berømte drink Kir, som indeholder lokal cassis og Aligoté fra Bourgogne.