Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Fantastiske ferieoplevelser for børnefamilien
Naturskønne omgivelser, et stort poolområde og morsomme aktiviteter er hvad, der venter jer på Le Grand Bois. Ferieparken er for naturelskere, som elsker at være aktive og blot nyde ferien og de rolige omgivelser.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
Sprog
Fransk, Engelsk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Fransk, Engelsk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

Velkommen til Le Grand Bois

Hvorfor besøge Feriepark Le Grand Bois?

Er I i tvivl om, hvorvidt I skal tage på ferie til Le Grand Bois, har Vi nedenfor listet et udpluk af ferieparkens kvaliteter.

  • Skønt poolområde m. solterrasse
  • Aktiviteter for alle aldre
  • Naturrige omgivelser

Læs mere om Le Grand Bois her

Rejs til Bourgogne i Frankrig og bo på denne perle af en feriepark. Ferieparken byder på alt fra et formiddabelt poolkompleks, til sjove sportsaktiviteter og naturrige omgivelser. Det kan være svært at vælge mellem Europas mange ferieparker, og hvis I ikke ved, om det skal være den ene feriepark fremfor den anden, kan I få gode råd og tips fra vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Dejligt poolkompleks & smuk sø

Ferieparkens poolområde indbyder til en oase, hvor der er plads til leg, morskab og afslapning på højeste plan. Poolområdet er udstyret med to swimmingpools, hvoraf den ene pool er opvarmet i højsæsonen. I kan drømme jer væk på solterrassen, hvor I kan dase i de varme solskinstimer. Bemærk, at det ikke er tilladt at bære løse badeshorts i poolområdet. Med den pragtfulde placering tæt på en idyllisk sø er der mulighed for bl.a. at leje kanoer, som I med sikkerhed kan få timevis af sjov ud af.

Mad og drikke

Når sulten melder sig i løbet af dagen, kan I finde et bredt sortiment af små forfriskninger i den hyggelige snackbar som ligger i ferieparken.

Aktiviteter

I kan ligeledes give jer i kast med et spil volleyball, petanque, tennis, bordtennis eller et spil basketball. Det er også muligt at holde træningen vedlige i det lille fitnesscenter eller slappe af i saunaen, hvor børn under 18 år ikke er tilladt. Der er som noget særligt en klatrepark, som går igennem høje trætoppe og har hele 60 aktiviteter på forskellige niveauer. Bemærk, at alle aktiviteterne i ferieparken er mod et gebyr, og at tennis kun er tilgængeligt i højsæsonen. Der købes et særligt kort, som giver rabat til de forskellige aktiviteter.

For familiens mindste

For familiens mindste er der masser af sjove ting at tage sig til. Der er en lille legeplads, hvor de små kan more sig og hygge sig med jævnaldrende. Der er ligeledes en børnehave samt mulighed for at ride på ponyer - mod betaling.