Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Charmerende feriepark i smukke og rolige omgivelser i Bourgogne
Hvis I har nogle vinelskere gemt i familien, er Les Portes du Beaujolais det helt ideelle udgangspunkt for en dejlig ferie, hvor I kan udforske nærliggende vinruter og smage på verdensberømte vine fra Beaujolais. I ferieparken er der lagt op til en afslappet ferie kombineret med sjove aktiviteter så som volleyball, fodbold og bordtennis, og i poolområdet kan I både dase i solen, nuppe en forfriskende dukkert eller suse ned ad vandrutsjebanen. Efter en lang dag kan I koble helt af i saunaen eller nyde et dejligt måltid i ferieparkens hyggelige restaurant.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Sprog
Fransk, Engelsk
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Sprog
Fransk, Engelsk

Velkommen til Les Portes du Beaujolais

Hvorfor vælge Les Portes de Beaujolais?

Der er flere gode grunde til at vælge netop Les Portes de Beaujolais som destination til jeres næste ferie, og vi har samlet nogle af dem her:

  • Fremragende poolområde med børnebassin
  • Sjove aktiviteter og god underholdning
  • Ideel til familiens vinelskere

Læs mere om Les Portes du Beaujolais her

Kom langt væk fra hverdagens stress og jag på en dejlig ferie i den berømte vinregion Bourgogne, der byder på smukke og rolige omgivelser. Her bor I i komfortable ferieboliger, som er et ideelt udgangspunkt til en ferie, der kører i jeres helt eget tempo.
Find og book jeres feriebolig online eller kontakt en af vores erfarne rådgivere på tlf. 7010 4343.

Poolområde

Fra starten af maj til slutningen af september kan I nyde godt af Les Portes de Beaujolais' skønne poolområde. Her kan I nuppe en dukkert i den skønne swimmingpool, suse ned ad vandrutsjebanen eller boltre jer i børnebassinet på 24 kvm. Begge swimmingpools er omgivet af en dejlig solterrasse, hvor der står liggestole og parasoller til rådighed, så I nemt kan dase i solens varme stråler eller søge skygge, når I får brug for en lille pause fra den bagende sol.

Spise- og indkøbsmuligheder

Les Portes du Beaujolais byder på en hyggelig restaurant og bar, som har åben fra slutningen af juni til starten af september. Her kan I få stillet sulten og slukket tørsten, og hvis I ønsker at spise hjemme i ferieboligen, tilbydes der takeaway service.
Står I og mangler noget på jeres ferie, eller foretrækker I at lave maden selv hjemme i ferieboligen, kan I hurtigt og nemt få handlet ind i ferieparkens minimarked, der har et bredt udvalg af gode dagligvarer.

Aktiviteter og underholdning

Ferieparken byder på et væld af sjove aktiviteter, der giver jer mulighed for at kombinere jeres ferie med sjove aktiviteter. I kan f.eks. spille tennis, volleyball, fodbold og minigolf, dyste mod hinanden i bordtennis, prøve kræfter med bueskydning, leje cykler eller se, hvem der kommer tættest på grisen i et spil petanque. I løbet af dagen og aftenen organiseres der god underholdning, som både små og store vil kunne more sig med.