Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Velholdt feriepark i naturrige omgivelser
Beliggende i bugten Morlaix, vil ferieparken Domaine des Roches Jaunes byde jer velkommen til en fredelig, afslappende og rolig feriepark, hvor der er plads til at nyde den bjergtagende natur i ro og mag. Ferieparken er med sine lækre ferielejligheder, skønne swimmingpool og tætte placering til stranden, en ferie værdig.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Fransk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Direkte - Sand
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Fransk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Direkte - Sand

Velkommen til Domaine des Roches Jaunes

Hvorfor rejse til Domaine des Roches Jaunes?

Ferieparken er med sine alsidige kvaliteter et godt bud på familiens næste ferie. Nedenfor har Dansk Bilferie samlet et udpluk af ferieparkens bedste faciliteter.

  • Indendørs swimmingpool
  • Motionscenter
  • Miniklub for familiens mindste

Læs mere om Domaine des Roches Jaunes her

Det kan være svært at vælge blandt Europas mange ferieparker, men hvis I drømmer om en ferie fyldt med natur, strand, pool, fitness og underholdning for de små, er ferieparken Domaine des Roches Jaunes et oplagt valg. Det er en feriepark som emmer af fred, idyl og ro, men med plads til udfoldelse af fantasi og aktivitet.
Jeres næste ferie kan bestilles online her på siden eller via vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343.

Swimmingpool & strand

Domaine des Roches Jaunes byder på en indendørs swimmingpool, hvor hele familien kan tilbringe masser af tid sammen og lege, plaske og more sig. Swimmingpoolen er opvarmet og åben hele sæsonen. Ikke nok med en swimmingpool ligger ferieparken med direkte adgang til en bred sandstrand i bugten Morlaix. Det er desuden muligt at dykke, surfe, fiske og sejle i kajak ikke langt fra ferieparken, hvis det skulle vække interesse.

Aktiviteter og underholdning

Det er let at vedligeholde træningen i Domaine des Roches Jaunes, da ferieparken er udstyret med et motionscenter til fri afbenyttelse. For naturelskerne er der op mod 45 kilometers vandreruter, som med ferieparkens naturrige beliggenhed er som medicin for sjælen. Der er ligeledes tænkt på familiens yngre medlemmer. Ferieparken har nemlig en miniklub for børn mellem 4-11 år, hvor ferieparkens kompetente personale vil sørge for at organisere sjove og kreative aktiviteter for de små. Miniklubben er åben fra d. 4/7-28/8.