Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Hyggelig feriepark for hele familien
Les Hauts de la Houle er en lille hyggelig feriepark i det grønne og nordlige Bretagne i Frankrig. Ferieparken har hyggelige ferieboliger, et dejligt poolområde og ligger tæt på den charmerende franske by, Cancale. Les Hauts de la Houle er det oplagte udgangspunkt for en skøn og oplevelsesrig ferie i et franske.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
Sprog
Fransk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, 4 km
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Fransk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, 4 km

VELKOMMEN TIL LES HAUTS DE LA HOULE

Hvorfor vælge Les Hauts de la Houle?

Der er flere gode grunde til at vælge netop Les Hauts de la Houle som destination til jeres næste ferie. På dette feriested finder i blandt andet inden- og udendørs pool, i bor i smukke rolige omgivelser, og feriestedet ligger blot 300 meter fra den skønne by Cancale. Skal der rigtig slappes af, kan dagen tilbringes i wellness-området, hvor der er både spabad og sauna.

Læs mere om Les Hauts de la Houle her

Les Hauts de la Houle er en lille, men pragtfuld feriepark beliggende i grønne omgivelser i den charmerene havneby, Cancale. Her bor I i hyggelige ferielejligheder, som er med til at danne rammen om en både afslappende og oplevelsesrig ferie, der kører i jeres helt eget tempo.

Poolområde og wellness

Ferieparkens pragtfulde poolområde har åbent hele sæsonen, og her er der både inden- og udendørs pool. Halvdelen af swimmingpoolen er overdækket og indendørs, så I kan more jer med vandpjaskeri, selv når vejret trodser jer. Her er desuden spa og wellness, så I kan opnå maksimal velvære på jeres ferie. Slap af i saunaen eller nyd godt af forskellige behandlinger, der absolut vil virke afstressende og beroligende. 

Blot 300 meter fra havnebyen, Cancale

I skal ikke meget længere end en kort gåtur, hvis I vil tage på opdagelse i området. Den hyggelige havneby, Cancale, ligger blot 300 meter fra Les Hauts de la Houle, og her finder I bl.a. et væld af restauranter, indkøbsmuligheder og barer, så I kan få stillet sulten, slukket tørsten og handlet netop det, I står og mangler på ferien.