Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
En naturrig oplevelse
Denne skønne feriepark er placeret midt i naturen med masser af grønne omgivelser. Her er der mulighed for at slappe af og nyde de gode faciliteter, såsom det indendørs poolområde, de forskellige sportsaktiviteter og udsigten over fiskesøen fra restauranten og baren. Der er også rig mulighed for at lære Champagne-Ardennen regionen bedre at kende.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
Sprog
Tysk, Hollandsk, Fransk, Engelsk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Tysk, Hollandsk, Fransk, Engelsk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

Velkommen til La Forge de Sainte Marie

Hvorfor vælge La Forge Sainte Marie?

Der er en masse gode grunde til at vælge netop denne feriepark. Dansk Bilferie har nedenfor listet de bedste af dem.

  • Beliggende i smukt skovklædt område med sø
  • Indendørs poolområde med jacuzzi
  • Mange forskellige sportsaktiviteter

Læs mere om La Forge de Sainte Marie her

Denne feriepark ligger i et fremragende område, hvor der er de perfekte muligheder for at slappe fuldstændig af og nyde den smukke omkringliggende natur. Derudover kan I benytte jer af det indendørs poolområde med jacuzzi eller afprøve mange af de gode aktiviteter.
Bestil ferien online her på siden, eller kontakt en af vores erfarne feriekonsulenter på tlf. 7010 4343.

Mad og drikke

Efter en dag med enten ro og afslapning eller en dag fyldt med aktiviteter, kan I besøge ferieparkens restaurant og bar der ligger med en perfekt placering ud til fiskesøen. Her kan I få jer et godt måltid mad og lidt lækkert at drikke, mens I nyder den smukke udsigt til naturen. Desuden har parken et pizzaria. Hvis I vil handle ind, er der også et lille minimarked på pladsen. 

Pool og aktiviteter

Ferieparken råder over en masse gode faciliteter som kan holde jer i gang under jeres ophold. Her er der blandt andet et smukt indendørs poolområde, som ligger i en 300 år gammel smedje. Her er en separat børnepool og et dejligt jacuzzi område. Ydermere har parken flere forskellige aktiviteter I kan gå i krig med. I kan både spille bordtennis, petanque, fodbold, basketball og håndbold. Imens kan de små i familien fjolle rundt på legepladsen.