Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Eksotiske svømmebassiner
Ferieparken er en eksklusiv plads med en dejlig atmosfære fra den autentiske provencalske landsby. Ferieboligerne ligger i smalle gader med farverige huse og blandt store flotte træer.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

Velkommen til Domaine de Fayence

Læs mere om Domaine de Fayence her

Domaine de Fayence er en eksklusiv feriepark som byder jer velkommen til flotte ferielejligheder og villaer. Denne feriepark er det helt ideelle udgangspunkt for en afslappet ferie. Ferieparken rummer en autentisk atmosfære med farverige huse, flotte træer og et landsbytorv med springvand.
Find og book jeres feriebolig online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Badefaciliteter

I hjertet af ferieparken finder I det skønne poolområde. Her kan I nyde en forfriskende dukkert i den store pool, komme helt ned i gear i jacuzzien eller boltre jer i børnepoolen. Den dejlige solterrasse har liggestole og parasoller til rådighed, som I frit kan benytte, hvad end I ønsker at dase i solens varme stråler eller slappe af i skyggen. I kan koble helt af i ferieparkens spa, hvor der bl.a. venter sauna, hammam, massage og diverse behandlinger, som I kan nyde godt af mod et gebyr.

Aktiviteter & mad

Udnyt den gode sportsbane, få pulsen op med et spil tennis, dyst mod hinanden i bordtennis og se, hvem der kommer tættest på grisen i et spil petanque. I højsæsonen er der både underholdning og børneklub for små såvel som store.
Når sulten melder sig, kan I nyde et lækkert måltid hos Restaurant Terracosta, som serverer smagfulde retter og I kan nyde aftenhyggen i godt selskab i den stemningsfulde bar.

Hvorfor vælge Domaine de Fayence?

Domaine de Fayence er en smuk og komfortabel feriepark, og der er flere gode grunde til at vælge netop denne som destination til jeres næste ferie. Vi har hos Dansk Bilferie samlet nogle af dem her: Pragtfuldt poolområde med børnepool, smukke og rolige omgivelser, underholdning for både små og store og sidst men ikke mindst flotte og moderne ferieboliger.