Kan vi hjælpe?
7010 4343
Lækre villaer med skøn udsigt og egen pool nær den franske riviera
I naturskønne omgivelser blandt vinmarker og bakker, ligger de luksuriøse ferie-villaer Domaine de Valcros. I bor i store og komfortable familievenlige villaer med egen swimmingpool og have med masser af plads og værelser. Indenfor kort afstand ligger landsbyen La Londes les Maures og en tur til middelhavets skønne strande er også indenfor rækkevidde.
Generelt
Sprog
Engelsk, Fransk
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Fransk

Læs mere om Domaine de Valcros

Velkommen til Domaine de Valcros

Når I bor på Domaine de Valcros, kan I være sikre på at få et mindeværdigt ferieophold hvor I virkelig kan føle jer hjemme. Domaine de Valcros byder nemlig på komfortable, rummelige og veludstyrede villaer med plads til hele familien. Samtlige villaer indeholder flere sove- og badeværelser, møbleret terrasse samt balkon, stue samt veludstyret køkken med bl.a. komfur, mikroovn, køle-fryseskab samt opvaskemaskine. 

Tag en dukkert i jeres egen swimmingpool

I kan glæde jer til en forfriskende dukkert i jeres helt egen swimmingpool, når I bor i villaerne på Domaine de Valcros. Og når I blot vil slappe af og nyde sol og sommer i familiens eller venners selskab, kan I gøre dette i jeres private have med liggestole og møbleret terrasse med skøn udsigt udover lokalområdet og det naturskønne landskab. 

Spis godt i hyggelige og komfortable rammer

Villaerne Domaine de Valcros består af et veludstyret køkken med alt hvad I behøver for at tilberede alle jeres lækre yndlings måltider. I kan også lade jer inspirere af områdets lokale råvarer, og tilberede franske specialiteter, som I kan nyde i den store spisestue eller på den skønne terrasse i solnedgangen med hele familie eller venner.

Skønne oplevelser og aktiviteter i området

I kort afstand fra Domaine de Valcros finder I den hyggelige havneby Port Miramar, hvor I har adgang til sejlsport, surfing, dykning og en børnevenlig sandstrand. Hvis I er golf-interesserede, findes der også en golf-bane blot 5 minutters kørsel fra Domaine de Valcros, hvor I kan tilbringe en aktiv dag. Hvis I gerne vil opleve populære byer langs den franske riviera såsom Saint-Tropez samt Cannes, er der også mulighed for at tage på udflugt dertil