Kan vi hjælpe?
7010 4343
Tag til familievenlige L’Ile d’Or nær stranden ved Côte d'Azur
Feriestedet L’Ile d’Or byder på perfekte rammer for en vellykket ferieoplevelse for både store og små nær stranden ved den franske riviera. I kan glæde jer til masser af børnevenlige aktiviteter og faciliteter, herunder flere swimmingpools og vandrutsjebane. Og I bor i rummelige og moderne ferielejligheder. L’Ile d’Or er desuden oplagt til at udforske Côte d'Azur.
Information

Læs mere om L’Ile d’Or

Velkommen til L'Ile d'Or

L'Ile d'Or er det perfekte valg, hvis I vil se frem til en skøn ferie i moderne og komfortable rammer. På feriestedet bor I, i velindrettede ferielejligheder med aircondition, kombineret opholds- og spisestue, badeværelse med bruser samt veludstyret køkkenniche med bl.a. keramiske kogeplader, køleskab, opvaskemaskine samt mikroovn.

Tag en forfriskende dukkert i det store poolområde

På L'Ile d'Or kan hele familien boltre sig i hele 2 forskellige swimmingpools med tilhørende børnebassin. Og I kan slappe af på den store solterrasse med tilhørende liggestole og parasoller. I kan også koble helt fra og nyde det skønne boblebad eller hammam, som I ligeledes finder på feriestedet.  

Vandsjov og aktiviteter for både store og små

Hvis I holder af vandsjov, så kommer I ikke til at kede Jer på L'Ile d'Or. På feriestedet finder I nemlig en vandrutsjebane, som med sikkerhed kommer til at skabe rammerne om en sjov og underholdende ferie. Og hvis I hellere vil prøve kræfter med sports-aktiviteter eller tage del i underholdningen på feriestedet, er der rig mulighed for dette også på L'Ile d'Or.  

La Londe Les Maures, strandene og øerne

Når I bor på L’Ile d’Or, har I utallige muligheder for at skønne oplevelser og afslapning omkring Côte d'Azur og den franske riviera. Ikke langt fra feriestedet, finder I landsbyen La Londe Les Maures, hvor der bl.a. er et supermarked, forskellige indkøbs-muligheder samt et hyggeligt ugentligt marked med lokale produkter. I kort afstand (400 m) kan I også komme til en skøn sandstrand eller tage på udflugt til den smukke øgruppe Îles d'Hyères, bestående af de tre øer Porquerolles, Port-Cros, og Île du Levant.