Kan vi hjælpe?
7010 4343
Hyggelige ferielejligheder ved den franske riviera nær stranden
Tag hele familien med til den franske riviera og bo i hyggelige ferielejligheder i grønne omgivelser i gå-afstand til stranden på Residence Les Gemeaux. På feriestedet finder i veldisponerede lejligheder af forskellig størrelse, et swimmingpool-område med børnebassin samt en tennisbane.
Generelt
Sprog
Engelsk, Fransk
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Fransk

Læs mere om Residence Les Gemeaux

Velkommen til Residence Les Gemeaux

Når I bor på Residence Les Gemeaux, kan I glæde jer til at bo i ferielejligheder omgivet af en skøn have med pinje- og eukalyptustræer. Ferielejlighederne ligger i gå-afstand til nærmeste strand i byen Saint Aygulf på den franske riviera. Udover en terrasse eller balkon, består samtlige ferielejligheder af en kombineret spise- og opholdsstue med veludstyret køkkenniche, som bl.a. indeholder kogeplader, ovn, køle- og fryseskab, opvaskemaskine samt kaffemaskine.

Nyd ferien ved den skønne swimmingpool

Når I bor på Residence Les Gemeaux, kan i glæde jer til en dukkert i feriestedets skønne swimmingpool med tilhørende børnebassin eller blot slappe af på den tilhørende dejlige solterrasse omgivet af skyggefulde pinje- og eukalyptustræer. 

Aktiv ferie med mulighed for tennis

På Residence Les Gemeaux finder I også en tennisbane, som kan danne rammerne for en aktiv ferie, når I trænger til lidt afveksling. Her kan I få sved på banden og udfordre hinanden med et sjovt spil tennis i skønne omgivelser.

Oplev den charmerende franske riviera

Et ophold på Residence Les Gemeaux i byen Saint Aygulf, er det perfekte udgangspunkt for afslapning og oplevelser ved den franske riviera og Côte d'Azur. I kan tage udflugter til de farverige, elegante og ikke mindst populære feriebyer såsom Saint Tropez og Cannes, som byder på masser af skønne strande, lukseriøs shopping samt ikke mindst restauranter i topklasse og hyggelige cafeer.