Kan vi hjælpe?
7010 4343
Tag på storslået familieferie og bo i de Franske Alper
Hameau de Flaine byder på en storslået og naturskøn ferieoplevelse med udsigt over Haute Savoie-bjergene i de Franske Alper. På det familievenlige feriested bor I i hyggelige og rummelige alpehytter og på stedet finder I en swimmingpool med solterrasse og en sjov mini-klub til børnene. Omgivelserne byder på aktiv ferie med bl.a. vandre- og cykelture.
Generelt
Sprog
Engelsk, Fransk
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Fransk

Læs mere om Hameau de Flaine

Velkommen til Hameau de Flaine

Når I bor på Hameau de Flaine, kan I glæde jer til en oplevelsesrig og naturskøn ferie i komfortable rammer. I bor i rummelige feriehytter i klassisk alpestil med plads til både én eller flere familier. Samtlige boliger er opdelt i 2 plan og indeholder både en kombineret spise- og opholdstue, soveværelser, badeværelser, terrasse samt veludstyret køkken med bl.a. komfur, køle- og fryseskab, mikroovn og kaffemaskine. 

Dejligt poolområde med pragtfuld udsigt

Hameau de Flaine byder på et dejligt swimmingpool område med en pragtfuld udsigt over det smukke landskab, hvor I kan glæde jer til at tage en forfriskende dukkert eller blot slappe på den tilhørende solterrasse med både liggestole og parasoller. 

Faciliteter og aktiv ferie for store og små

På feriestedet finder I både en restaurant, hvor I kan nyde et lækkert måltid samt en mini-klub, som sørger for underholdning til familiens  yngste. Hameau de Flaine er desuden det perfekte udgangspunkt for en aktiv ferie i storslåede og bjergrige omgivelser, med mulighed for bl.a. smukke vandre- og cykelture, adrenalinfyldt rafting samt hyggelig kanosejlads i nærheden af byen Flaine-Forêt. 

Oplev smukke og elegante Geneve

Hameau de Flaine er et godt udgangspunkt, hvis I vil besøge den internationale storby Geneve i Schweiz. Geneve er kendt for at være det europæiske hovedsæde for FN, og byen byder på massevis af luksuriøse butikker, livlige hovedstrøg og hyggelige gader i den gamle bydel samt ikke mindst gastronomiske oplevelser i særklasse.