Kan vi hjælpe?
7010 4343
Indendørs pool
Opvarmet
Fitness
Tag hele familien med til de franske Alper
På Le Hameau des Airelles i Le Menuires kan i nyde sommeren i de franske alper. I bor midt i den charmerende og hyggelige bjergby Les Menuires med udsigt over bjergene. Ferieboligerne er udført i traditionel arkitektur, som indbyder til afslapning i behagelige og hyggelige omgivelser. Le Hameau des Airelles byder desuden på eget wellness-område, som omfatter en opvarmet indendørs pool, fitness, sauna og tyrkisk bad.
Indendørs pool
Opvarmet
Fitness
Pool
Indendørs pool
Opvarmet
Sport
Fitness
Andre faciliteter
Vaskemaskine
Mod betaling
Handicap faciliteter
Wellness/Spa
Hammam
Massage
Sauna
Generelt
Parkering
Parkeringshus - Mod betaling
Bar/Restaurant
Bar
Information
Faciliteter på feriestedet
Pool
Indendørs pool
Opvarmet
Sport
Fitness
Andre faciliteter
Vaskemaskine
Mod betaling
Handicap faciliteter
Wellness/Spa
Hammam
Massage
Sauna
Generelt
Parkering
Parkeringshus - Mod betaling
Bar/Restaurant
Bar

Lejligheder - Le Hameau des Airelles

Velkommen til Le Hameau des Airelles

På det charmerende feriested  Le Hameau des Airelles i de franske alper, kan hele familien glæde sig til en uforglemmelig ferie med midt i den storslåede natur i bjergene. I bor i hyggelige og charmerende ferieboliger med egen møbleret altan eller terrasse, badeværelse  køkkenniche med kogeplader, ovn, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine samt brødrister.

Aktiviteter i storslåede rammer

Når i bor på Le Hameau des Airelles, finder i utallige muligheder for at få en uforglemmelig aktiv ferie i naturskønne omgivelser. Omkring feriestedet findes der over 50 gå- og vandrestier på ethvert niveau. I finder også et stort antal mountainbike-ruter på over 120 km (adgang via skilift). Hvis i ønsker at prøve kræfter med bjergbestigning, gletsjer-vandring med guider og klatring findes der også mulighed for dette. Endeligt kan i komme på rafting-tur eller tage ud at fiske ved de skønne floder og vandløb.

Afslapning og wellness på Le Hameau des Airelles

På Le Hameau des Airelles kan i frit benytte jer af flere forskellige typer wellness-aktiviteter såsom indendørs opvarmet swimmingpool med fantastisk panoramaudsigt udover bjergene, fitnessrum, sauna samt tyrkisk bad. Derudover har i mulighed for at deltage i forskellige typer afslappende trænings-aktiviteter samt mulighed for at forkæle jer med en skøn gang massage (mod gebyr).

Udforsk naturen og kulturen i alperne

Området omkring Le Hameau des Airelles, er et naturligt udgangspunkt for oplevelser i og omkring Vanoise National Park, i et bjergrigt område med smukke dale, søer samt floder. Hvis i ønsker at udforske og opleve den lokale kultur i alperne, kan i også besøge de autentiske og smukke kirker og kapeller i barok stil fra omkring 1600-tallet. I kan også besøge museet for De Olympiske Vinterlege i byen Albertville, som ligger en køretur på ca. 45 minutter fra feriestedet.