Kan vi hjælpe?
7010 4343
Indendørs pool
Opvarmet
Fitness
Tag hele familien med til de franske Alper
På Le Hameau des Airelles i Le Menuires kan i nyde sommeren i de franske alper. I bor midt i den charmerende og hyggelige bjergby Les Menuires med udsigt over bjergene. Ferieboligerne er udført i traditionel arkitektur, som indbyder til afslapning i behagelige og hyggelige omgivelser. Le Hameau des Airelles byder desuden på eget wellness-område, som omfatter en opvarmet indendørs pool, fitness, sauna og tyrkisk bad.
Indendørs pool
Opvarmet
Fitness
Pool
Indendørs pool
Opvarmet
Sport
Fitness
Andre faciliteter
Vaskemaskine
Mod betaling
Handicap faciliteter
Generelt
Parkering
Parkeringshus - Mod betaling
Bar/Restaurant
Bar
Information
Faciliteter på feriestedet
Pool
Indendørs pool
Opvarmet
Sport
Fitness
Andre faciliteter
Vaskemaskine
Mod betaling
Handicap faciliteter
Generelt
Parkering
Parkeringshus - Mod betaling
Bar/Restaurant
Bar

Lejligheder - Le Hameau des Airelles

Velkommen til Le Hameau des Airelles

På det charmerende feriested  Le Hameau des Airelles i de franske alper, kan hele familien glæde sig til en uforglemmelig ferie med midt i den storslåede natur i bjergene. I bor i hyggelige og charmerende ferieboliger med egen møbleret altan eller terrasse, badeværelse  køkkenniche med kogeplader, ovn, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine samt brødrister.

Aktiviteter i storslåede rammer

Når i bor på Le Hameau des Airelles, finder i utallige muligheder for at få en uforglemmelig aktiv ferie i naturskønne omgivelser. Omkring feriestedet findes der over 50 gå- og vandrestier på ethvert niveau. I finder også et stort antal mountainbike-ruter på over 120 km (adgang via skilift). Hvis i ønsker at prøve kræfter med bjergbestigning, gletsjer-vandring med guider og klatring findes der også mulighed for dette. Endeligt kan i komme på rafting-tur eller tage ud at fiske ved de skønne floder og vandløb.

Afslapning og wellness på Le Hameau des Airelles

På Le Hameau des Airelles kan i frit benytte jer af flere forskellige typer wellness-aktiviteter såsom indendørs opvarmet swimmingpool med fantastisk panoramaudsigt udover bjergene, fitnessrum, sauna samt tyrkisk bad. Derudover har i mulighed for at deltage i forskellige typer afslappende trænings-aktiviteter samt mulighed for at forkæle jer med en skøn gang massage (mod gebyr).

Udforsk naturen og kulturen i alperne

Området omkring Le Hameau des Airelles, er et naturligt udgangspunkt for oplevelser i og omkring Vanoise National Park, i et bjergrigt område med smukke dale, søer samt floder. Hvis i ønsker at udforske og opleve den lokale kultur i alperne, kan i også besøge de autentiske og smukke kirker og kapeller i barok stil fra omkring 1600-tallet. I kan også besøge museet for De Olympiske Vinterlege i byen Albertville, som ligger en køretur på ca. 45 minutter fra feriestedet.