Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste ferieboliger på Korsika
Korsika er en smuk fransk ø i Middelhavet, omkring 200 km fra Côte-d'Azur. På denne paradisø får du de smukkeste landskaber lige uden for døren, historiske seværdigheder og vidunderlige badestrande. Korsika er det oplagte feriested uanset hvad I ønsker. Læs mere

Ferielejligheder på Korsika

Læs mere om Korsika

Ferie på Korsika
Korsika har alt det der skal til for at skabe en uforglemmelig ferie. Det er den perfekte feriedestination for familier, par og venner, da aktivitetsmulighederne på øen er uendelige. Om du er til afslapning, historie og kultur eller sjove aktiviteter, så har Korsika helt sikkert noget for dig.

Book din feriebolig på den franske ø Korsika her på siden, eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få råd og vejledning til at finde den helt rette feriebolig.

Hvorfor feriebolig på Korsika?

Korsika er et sandt ferieparadis, så der er mange gode grunde til at vælge netop denne franske drømme ø som din næste feriedestination.

  • Smukke lange badestrande
  • Fantastisk og varierende natur
  • Mange sjove aktivitetsmuligheder
  • Ferieparker med gode faciliteter
  • Spændende gastronomi

Populære ferieboliger på Korsika

Feriepark Golfe de Lozari er en rummelig og bilfri feriepark, som ligger i et stort og smukt skovområde og lige ned til stranden Golfe de Lozari. Det er en feriepark med mange skønne faciliteter, heriblandt en swimmingpool, en restaurant og et spændende underholdningsprogram. Hvad end du er til afslapning eller aktivitet, så har denne børnevenlige feriepark noget for dig.

Feriepark Marina d'Oru ligger lige ned til en 100 meter bred sandstand og kun 5 km fra Ghisonnaccia. Ferieparken har mange dejlige faciliteter for hele familien, heriblandt en stor skøn swimmingpool, et stort børnebassin og hele 3 kursteder. Inde i ferieparken finder du desuden en lækker restaurant, en bar, et supermarked og meget mere. Om sommeren er der også et spændende underholdningsprogram.

En aktiv ferie på Korsika

Vandaktiviteter
Korsika har mere en 1000 km kystlinje, med krystalklart vand og lange hvide sandstrande. I disse smukke omgivelser er det oplagt at forsøge sig med forskellige vandsportsaktiviteter som dykning, snorkling og surfing. Du kan komme på flere forskellige ture og tage kurser, så du kan lære mere om de forskellige aktiviteter. Besøg også nog.e af de mest populære strande, såsom den børnevenlige Baliri strand, den diskrete Cala de Paraguano eller Algajola og Aregno, hvilke har mange gode faciliteter.

Andre udendørs aktiviteter
Korsikas natur byder på meget mere end fantastiske badestrande. Her er det også muligt at vandre, klatre, ride på hesteryg eller cykle ud i de storslåede landskaber og komme i helt tæt berøring med naturen. Du kan komme på flere forskellige guidede ture eller finde dine egne spor. Prøv eksempelvis Via Ferrata i landsbyen Tolla, hvor du bestiger bjerge og klipper med hjælp fra wirere og stiger. Eller tag den populære vandretur Cirque de Bonifatu, som tager cirka 2 timer og 30 minutter.

Historie og gastronomi

Kultur og historie
Korsika er fyldt med smukke kulturelle bygningsværker og spændende historiske seværdigheder. Historien ses overalt på denne smukke ø, men den er særligt tydelig i de 67 genovesiske tårne, som du ikke kan undgå at få øje på når du besøger Korsika. Besøg også de mange forhistoriske ruiner og befæstede højborge. De mange seværdigheder bærer tegn på tiden, men fortæller også om den franskes øs rige historie.

Mad og lokale produkter
Korsika er en frodig ø, hvor naturen omkring danner de perfekte rammer for at producere en lang række skønne madvarer. Heriblandt safran, olivenolie, gedeost og meget andet. Korsikanerne går meget op i at bevare deres kultur og dele den med andre. Det er ikke vigtigt for dem at sælge deres produkter til hele verden, de fokuserer på lokalområdet. Du skal derfor besøge markeder eller private producenter for at smage og købe de mange lækre specialiteter.