Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Omgivet af vinmarker
Domaine Le Mas des Vignes er en feriepark med mere end 180 ferielejligheder. Parken er beliggende på en bakketop med fantastisk udsigt omgivet af vinmarker og oliventræer.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Fransk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Fransk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

Velkommen til Domaine Le Mas des Vignes

Hvorfor vælge Domaine des Mas Le Vignes?

Der er flere gode grunde til at vælge netop Domaine Le Mas des Vignes som destination:

  • Pragtfuldt poolområde med vandrutsjebane
  • Sjove aktiviteter og god underholdning
  • Beliggende i smukke og rolige omgivelser
  • Hyggelige og komfortable ferielejligheder

Læs mere om Domaine Le Mas des Vignes her

Kom langt væk fra den travle hverdag på en dejlig ferie i helt fantastiske omgivelser. Her bor I i flotte ferielejligheder, som danner rammen om en både afslappet og oplevelsesrig ferie, der kører i jeres helt eget tempo.
Find og book jeres ferielejlighed online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343. Her sidder de klar til at hjælpe og vejlede jer.

Badefaciliteter

I hjertet af Domaine Le Mas des Vignes finder I det skønne poolområde, som ligger smukt placeret i de dejlige omgivelser. Her er to swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet og har åbent i hele sæsonen, mens den anden har åbent fra start april til slut september afhængigt af vejret. Nyd en afkølende dukkert, svøm en tur, sus ned ad rutsjebanen eller kom helt ned i gear på en liggestol under solens varme stråler.

Aktiviteter og underholdning

I har rig mulighed for at kombinere jeres afslappede ferie med sjove aktiviteter. I kan f.eks. udnytte sportsbanens gode faciliteter, dyste mod hinanden i minigolf eller se, hvem der kommer tættest på grisen i et spil petanque. I løbet af dagen og aftenen er der underholdning for både små og store, og i børneklubberne organisers der sjove lege og aktiviteter for henholdsvis 4-11 årige og 12-15 årige.