Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Moderne indrettede hytter
Denne feriepark har et dejligt poolområde med vandglidebaner og både indendørs- og udendørs bassiner. Feriehytterne er nybyggede og med en moderne indretning. Le Méditerranée har både restaurant og bar, samt dampbad og mulighed for massage.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
Sprog
Fransk, Engelsk, Tysk, Spansk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Fransk, Engelsk, Tysk, Spansk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand

Velkommen til Le Méditerranée

Hvorfor vælge Le Méditerranée?

Der er flere gode grunde til at vælge netop Le Méditerranée som destination til jeres næste ferie, og vi har samlet nogle af dem her:

  • Skønt poolområde med børnepool
  • Beliggende blot 1,5 km til strand
  • Sjove aktiviteter og underholdning

Læs mere om Le Méditerranée her

Oplev et væld af sjove aktiviteter kombineret med sjov med vandpjaskeri og ren afslapning. På Le Méditerranée bor I i komfortable ferieboliger i form af hyggelige hytter, som danner rammen om en både afslappende og oplevelsesrig ferie i jeres helt eget tempo.
Find og book jeres feriebolig online, eller kontakt vores ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Poolområde

I hjertet af ferieparken finder I et skønt poolområde, hvor der er plads til både sjov med vandpjaskeri og ren afslapning. Poolområdet har åben fra start april til slut september, og her kan I bl.a. nyde en forfriskende dukkert i swimmingpoolen, suse ned ad vandrutsjebanen, boltre jer i den opvarmede børnepool eller komme helt ned i gear på en liggestol på solterrassen, som smukt omkranser begge swimmingpools.

Restaurant og indkøb

Når sulten melder sig, kan I enten nyde en snack i snackbaren eller et dejligt måltid i ferieparkens restaurant. Restauranten serverer lækre retter til enhver smag, og hvis I ønsker at spise hjemme i ferieboligen, tilbyder restauranten også take-away service.
Ferieparkens minimarked har åbent hele sæsonen, så I nemt kan få handlet ind, hvis I foretrækker at lave mad hjemme i ferieboligen.

Aktiviteter og underholdning

Le Méditerranée giver jer mulighed for at kombinere en afslappende ferie med sjove aktiviteter. I kan f.eks. spille billard og golf, udnytte sportsbanens muligheder eller lade børnene slippe fantasien løs i legerummet og på legepladsen. De 6-12 årige gæster kan med glæde deltage i børneklubben, og i løbet af dagen og aftenen kan hele familien more sig med god underholdning, karaoke og diverse shows.