Kan vi hjælpe?
7010 4343
Ferielejligheder i en smuk bugt med panoramaudsigt til middelhavet
Når I tager familien med til Le Village des Aloès, kan I glæde jer til at bo i en smuk bugt med udsigt til middelhavet. På feriestedet finder I en skøn swimmingpool samt masser af aktiviteter og underholdning for både store og små. I bor i ferieboliger med balkon eller terrasse. Og I kan opleve både Frankrig og Spanien på samme ferie, da i bor tæt på landegrænsen.
Generelt
Sprog
Engelsk, Fransk
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Fransk

Læs mere om Le Village des Aloès

Velkommen til Le Village des Aloès

Når I bor på Le Village des Aloès, kan I se frem til en skøn familieferie tæt på middelhavet i en smuk bugt i Cerbère, tæt på grænsen til Spanien. Feriestedets forskellige typer lejligheder er veludstyrede, rummelige og indeholder alle en kombineret spise- og opholdsstue, terrasse eller balkon, badeværelse med brus samt køkkenniche med bl.a. kogeplader, køleskab, mikroovn samt kaffemaskine, hvor i kan tilberede og nyde jeres favoritmåltider.  

Dejligt poolområde med skøn udsigt for hele familien

Le Village des Aloès har et dejligt poolområde med både voksenpool og separat børnepool, hvor både store og små kan tage en dukkert og boltre sig. I kan også blot slappe af og nyde ferien på den tilhørende solterrasse - hvor der også er en skøn udsigt over den charmerende bugt, som Le Village des Aloè ligger ud til.

Vælg mellem flere aktiviteter til lands og til vands

På Le Village des Aloè kan I glæde jer til forskellig slags underholdning, som f.eks. mini-klub til børnene, hvor der løbende arrangeres sjove aktiviteter. I kan også prøve kræfter med mange forskellige slags sport såsom bordtennis og tennis samt mulighed for vandsport som f.eks. kajak og dykning

Kryds grænsen til Spanien og oplev Girona

Da Le Village des Aloès ligger tæt på grænsen til Spanien, bør I bestemt ikke snyde jer selv for en på udflugt til Cataloniens andenstørste by, Girona. Girona byder på masser af historie og charmerende pladser, kendte broer og farverige byhuse og ikke mindst hyggelige restauranter med udendørsservering og naturligvis masser af shoppingmuligheder i form af spændende butikker, hvor der bestemt findes noget for enhver smag.