Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Feriepark med fantastisk poolområde og smukke omgivelser
Les Pescalunes er en fantastisk feriepark, hvor der lagt op til en dejlig ferie, hvor hele familien vil nyde godt af den afslappede stemning og de skønne omgivelser. Ferieparken er forholdsvist ny og er placeret smukt på en bakke over det charmerende Cap d'Agde, som er en af de ældste landsbyer i Frankrig. Her kan I nyde godt af poolområdet, dyste mod hinanden i bordtennis, more jer på legepladsen eller se, hvem der kommer tættest på grisen i et spil petanque.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Fransk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Engelsk, Fransk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand

Velkommen til Les Pescalunes

Hvorfor vælge Les Pescalunes?

Der er flere gode grunde til at vælge netop denne feriepark som destination til jeres næste ferie, hos Dansk Bilferie har vi samlet nogle af dem her:

  • Pragtfuldt poolområde med børnepool
  • Beliggende blot 4 km til sandstrand
  • Sjove aktiviteter i nærheden

Læs mere om Les Pescalunes her

Tag med hele familien afsted på en både afslappet og oplevelsesrig ferie, som hele familien vil nyde godt af. Her bor I i hyggelige ferieboliger i form af komfortable hytter, som vil være med til at danne rammen om en dejlig ferie, der kører i jeres helt eget tempo.
Find og book jeres feriebolig her på siden eller kontakt en af vores erfarne rådgivere på tlf. 7010 4343.

Strand & poolområde

Fra start april til slut september kan I nyde godt af det fantastiske poolområde, hvor der er plads til både afslapning og sjov med vandpjaskeri. I børnepoolen kan de mindste vandhunde boltre sig. Den store swimmingpool er opvarmet uden for højsæsonen. Begge swimmingpools er omkranset af en dejlig solterrasse hvor der står liggestole til rådighed. Blot 4 km fra ferieparken finder I en dejlig sandstrand, hvor I kan solbade og nyde en forfriskkende dukkert.

Aktiviteter i og omkring ferieparken

Les Pescalunes giver jer muligheden for at kombinere en afslappet ferie med sjove aktiviteter. I kan f.eks. spille bordtennis eller se, hvem der kommer tættest på grisen i et spil petanque, mens de yngste gæster kan slippe fantasien løs på legepladsen.
I nærheden af ferieparken har I mulighed for at spille golf, tennis og minigolf eller udforske naturen på spændende cykelruter.