Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Tennis
Mod betaling
Tag hele familien med til Les Tamaris & Les Portes du Soleil og få en mindeværdig ferie
Les Tamaris & Les Portes du Soleil er det helt oplagte bud på en fantastisk og mindeværdig ferie for hele familien kun 150 m fra middelhavet i Sydfrankrig. Feriestedet har alt hvad I kan forestille jer af faciliteter og underholdning for både store og små, herunder hele 3 swimmingpools, vandrutsjebaner, underholdningsprogram, mini-klub, sports-faciliteter, minimarked samt restaurant.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Tennis
Mod betaling
Sport
Tennis
Mod betaling
Generelt
Bedst til
Babyer 0-4 år gamle, Teenagers + 12 år, Børn 5-11 år gamle
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Sport
Tennis
Mod betaling
Generelt
Bedst til
Babyer 0-4 år gamle, Teenagers + 12 år, Børn 5-11 år gamle
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet

Læs mere om Les Tamaris & Les Portes du Soleil

Velkommen til Les Tamaris & Les Portes du Soleil

Når I bor på Les Tamaris  & Les Portes du Soleil, kan I glæde jer til at bo i hyggelige og rummelige ferieboliger med plads til hele familien. Ferieboligerne indeholder alle en kombineret opholds- og spisestue, badeværelse, møbleret terrasse samt veludstyret køkkenniche med kogeplader, køle- og fryseskab, mikroovn og filterkaffemaskine (enkelte lejligheds-typer med opvaskemaskine), hvor i kan tilberede og nyde jeres måltider. Hvis I hellere vil spise ude, findes der også en restaurant med lækre retter og en bar, hvor I kan nyde en forfriskning.    

Tag en dukkert i det store poolområde med vandrutsjebaner

På Les Tamaris & Les Portes du Soleil kan I glæde jer til en forfriskende dukkert i én af hele 3 swimmingpools, som I finder på feriestedet. Heriblandt finder I også et børnebassin, som familiens mindste kan boltre sig i. Og når I blot trænger til at slappe af og koble helt fra, kan i benytte jer af de mange liggestole samt det skønne boblebad, som I også finder på Les Tamaris.  

Masser af sjove aktiviteter og underholdning for store og små

Les Tamaris & Les Portes du Soleil er det perfekte valg, hvis I ikke vil kede jer på ferien. I kan glæde jer til en oplevelsesrig ferie med mange forskellige aktiviteter og faciliteter såsom minigolf, bordtennis, fodbold samt beach-volleyball. Derudover arrangeres der en lang række aktiviteter og konkurrencer både for store og små i form af en mini-klub og teenager-klub samt et animations- og aftenunderholdningsprogram på Les Tamaris & Les Portes du Soleil . Endeligt finder I naturligvis også en legeplads til børnene.

Kort gå-afstand til middelhavets skønne sandstrande

Når I bor på Les Tamaris & Les Portes du Soleil , er I kun 150 meter fra stranden Portiragnes, hvor I kan slappe af, bade og boltre jer i middelhavets bølger. I kan udforske ferieområdet omkring Les Tamaris & Les Portes du Soleil , som byder på forskellige hyggelige restauranter, barer, cykeludlejning og supermarkeder hvor I kan handle ind til jeres ferie.