Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Grill tilladt
Fælles grillplads
Rolig feriepark placeret smukt i den grønne og bjergrige natur
Lou Serre de la Can er en hyggelig feriepark beliggende i smukke omgivelser, og her kan I koble af langt væk fra den travle hverdag. Fra ferieparkens fantastiske poolområde kan I nyde den betagende udsigt over områdets grønne dale, og når I bor i en af Lou Serre de la Cans ferielejligheder, er det oplagt at tage på opdagelse i den omkringliggende natur. De yngste gæster kan nyde godt af den sjove underholdning, og hvis I ønsker at kombinere en afslappet ferie med aktiviteter, der får pulsen op, kan I tage et spil tennis, pentanque eller bordtennis.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Grill tilladt
Fælles grillplads
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Grill tilladt
Fælles grillplads
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Grill tilladt
Fælles grillplads

Velkommen til Lou Serre de la Can

Hvorfor tage på ferie til Lou Serre de la Can?

Det kan være svært at vælge imellem de mange ferieparker, derfor har vi hos Dansk Bilferie samlet et udpluk af ferieparkens kvaliteter.

  • Indbydende poolområde
  • 6 km til stranden
  • Aktiviteter og underholdning

Alt om Lou Serre de la Can

Rejs til varmere himmelstrøg i det betagende Languedoc! Lou Serre de la Can er beliggende i natur- og bjergrige omgivelser med kun 6 km til stranden. Ferieparken byder på et skønt poolkompleks, underholdning for de mindste og sjove aktiviteter, hele familien kan deltage i.
Jeres næste ferie kan bestilles her på siden eller via vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Badefaciliteter og spisemuligheder

Lou Serre de la Can byder på et skønt poolområde omgivet af skøn natur. I kan snuppe en forfriskende dukkert i poolen eller koble helt af på solterrassen. Udover poolområdet kan I drage til stranden 6 km fra ferieparken, som byder på en grusstrand med lyst sand.
Når sulten melder sig, og I skal finde aftenens middag, er der i ferieparkens egen restaurant et stort udvalg af franske og internationale.

Ferieparkens aktiviteter

Når I rejser til Lou Serre de la Can venter der jer sjove aktiviteter og morsom underholdning. I kan f.eks. spille tennis, petanque, bordtennis og i juli og august er der mulighed for ridning mod betaling. Familiens mindste kan hygge sig til børneunderholdningen for 6-12 årige to gange om ugen i juli og august. Ydermere er der for hele familien et underholdningsprogram en gang om ugen, som vil skabe morsomme øjeblikke, I sent vil glemme.