Kan vi hjælpe?
7010 4343

Alle de bedste ferieparker i Les Landes

Les Landes er en region i det sydvestlige hjørne af Frankrig. Her finder du hvide sandklitter og lange smukke strande. Les Landes er desuden præget af store fyrreskove, marker og vilde floder. Denne franske region har også en rig historie med mange smukke kirker og gamle traditionelle huse.

Alle de bedste ferieparker i Les Landes
Les Landes er en region i det sydvestlige hjørne af Frankrig. Her finder du hvide sandklitter og lange smukke strande. Les Landes er desuden præget af store fyrreskove, marker og vilde floder. Denne franske region har også en rig historie med mange smukke kirker og gamle traditionelle huse.

Ferieparker i Les Landes

Læs mere om Les Landes

Ferie i Les Landes
Les Landes er en af Frankrigs sydligste regioner, og det kan man mærke på vejret med varme og mange solskinstimer. Les Landes er den perfekte kombination af alt det som havet og strandene har at tilbyde, samt naturlige attraktioner som store skove og smukke søer. I Les Landes er der dejlige oplevelser i vente for familier såvel som par.

Book din feriebolig i den solrige region her på siden, eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343 og få råd og vejledning til at finde den feriebolig som passer dine ønsker.

Hvorfor feriebolig i Les Landes?

Les Landes er et yndet feriemål for både familier, par og venner, og det er der mange gode grunde til. Vi har listet et par af dem op her.

  • Smukke strande og dejligt badevand
  • Mulighed for mange sjove vandaktiviteter
  • Smuk og frodig natur
  • Spændende gastronomi
  • Dejlige ferieparker med gode faciliteter
  • Varmt vejr med mange solskinstimer

Populære ferieparker i Les Landes

Et bredt udvalg af ferieparker
Dansk Bilferie byder på et stort udvalg af skønne ferieparker i det franske område Les Landes. Alle vores ferieparker er altid af særlig høj kvalitet og med mange gode faciliteter som hele din familie vil nyde godt af på jeres næste ferie.


Résidence Rives Marines er en fantastisk feriepark, hvor hele familien kan boltre sig ved det dejlige poolområde eller på den brede sandstrand ved Frankrigs Atlanterhavskyst. Ønsker I at lave noget aktivitet, er der både petanque, bordtennis og mulighed for naturskønne vandre- og cykelture.  


Feriepark Les Balcons l'Océan er en luksuriøs af slagsen lige ved den livlige Biscarosse Plage. Ferieparken ligger i et smukt grønt område, som munder ud til en dejlig badestrand. Desuden har denne feriepark opvarmet udendørs swimmingpool og en dejlig sauna. 

Spændende byer i området

Dax

Byen ligger mellem Les Landes's store skove og Chalosses frugtbare skråninger. Byen er særlig kendt for rugby, festivaller, tyrefægtning og dejlige madoplevelser. Dax har endvidere et rigt kulturliv og er en spændende og livlig by at gå på opdagelse i.


Labastide-d'Armagnac

Labastide-dArmagnac er en fantastisk smuk middelalder by fra det 13. århundrede. Besøg Place Royale i byens centrum og beundre de mange flotte husfacader og det befæstede klokketårn. En utrolig smuk og charmerende landsby.


Lévignacq

Besøg den smukke, maleriske landsby Lévignacq og se de mange lave bindingsværkhuse, det imponerende klokketårn, den befæstede kirke. Lévignacq er en hyggelig lille by, som bestemt er et besøg værd.


Mont-de-Marsan

Mont-de-Marsan er Les Landes regionens hovedstad. Byen ligger smukt midt imellem Pyrenæerne og Atlanterhavet, og lige på grænsen til Landes skoven. Hvis du interesserer dig for kunst, så er dette byen for dig, det er nemlig et hotspot for skulpturer og moderne kunst. Byen har også mange smukke parker og udflugtsmuligheder.