Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Hold ferie i et af de smukkeste steder ved Atlanterhavskysten
Rejs til Frankrigs betagende vestkyst hvor I vil opleve smukke og fredelige naturomgivelser. Les Balcons de l'Ocean er en feriepark, som byder på moderne indrettede og lækre ferielejligheder, en lækker opvarmet swimmingpool, sauna og så er ferieparken endda placeret tæt på stranden.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand

Velkommen til Les Balcons de l'Ocean

Hvorfor rejse til Les Balcons de l'Ocean?

Foruden de moderne indrettede ferielejligheder byder ferieparken på en række skønne faciliteter, som gør denne feriepark til et oplagt valg til jeres næste ferie.

  • Pragtfuld beliggenhed 
  • Skøn opvarmet swimmingpool & sauna
  • Tæt på bred sandstrand

Læs mere om Les Balcons de l'Ocean her

Feriepark Les Balcons de l'Ocean er ideel til jer, der ønsker at udforske den franske region, Aquataine, yderligere. Ferieparken er udstyret med en dejlig swimmingpool og en udsøgt beliggenhed ved en bred sandstrand. Drøm jer langt væk fra hverdagens travlheder under varmere himmelstrøg på Les Balcons de l'Ocean.
Er I i tvivl om, hvilken feriepark I vil besøge? Ring til vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 eller find og book familiens foretrukne feriepark online her på siden.

Strand & poolområde

Hvis I rejser til Les Balcons de l'Ocean er det næppe familiens vandhunde, der kommer til at kede sig. Ferieparken byder på et indbydende poolområde, hvor I kan nyde de varme solskinstimer på de omkringliggende solvogne, der står til rådighed. Det er for mere afslapning muligt at nyde ferieroen i saunaen (mod gebyr) eller i jacuzzien. Med ferieparkens skønne beliggenhed vil det være synd ikke at besøge den nærliggende strand, hvor I kan nyde synet og lyden af Atlanterhavets bølgers sus.

Udflugtsmuligheder

Fra Les Balcons de l'Ocean er det oplagt at besøge kystbyen, Arcachon, som ligger kun 30 km fra ferieparken. Byen byder på en meget fin sandstrand og skønne naturomgivelser. Det er især her Frankrig får deres østers fra, som skylles ind med tidevandet. Ikke langt fra byen kan I udforske Europas største vandreklit, Dune du Pyla, som er ca. 3 km lang, 107 meter høj og 500 meter bred, som med sikkerhed vil imponere og betage alle familiens medlemmer. Foruden Arcachon ligger fantastiske Bordeaux kun 80 km fra ferieparken, som er verdens vigtigste vinregion. Mulighederne er mange fra Les Balcons de l'Ocean!