Kan vi hjælpe?
7010 4343
Alle de bedste ferieparker og ferieboliger i Loire
Loiredalen er et fortryllende sted spækket med eventyrlige slotte og smukke landskaber. Her føres det afslappede liv i et roligt tempo, og i flere århundrede har det været et yndet sted for digtere og forfattere. Her kunne de samle inspiration og og skrive i ro og mag. Loire har også mange hyggelige byer, og med Paris inden for rækkevidde er der mange skønne udflugtsmuligheder. Læs mere

Besøg ferieboliger i Loire

Læs mere om Loire her...

Ferie i Loire

Loire er den perfekte feriedestination til dig, der kan lide et roligt tempo, idyl og afslapning. Men Loiredalen byder også på storslåede landskaber, smukke slotte og mange hyggelige byer, som bare venter på at blive udforsket, heriblandt Paris, som ligger lige uden for denne smukke franske region.

Book en feriebolig her på siden eller få hjælp og vejledning af en af Dansk Bilferies dygtige ferierådgivere på 7010 4343.

Hvorfor feriebolig i Loire?

Loire er et dejligt område i Frankrig, og der er mange gode grunde til at vælge netop Loiredalen som din næste feriedestination.

  • Smukke landskaber
  • Mange spændende slotte
  • En rolig og afslappende atmosfære
  • Mange hyggelige byer

Populære ferieboliger i Loire

Domaine les Bois du Bardelet er en dejlig luksus feriepark i det smukke franske område Loire. Ferieparken har både en indendørs- og udendørsswimmingpool, et rigt underholdningsprogram og en børneklub. Der er også mange sjove aktiviteter til rådighed, såsom tennis og fiskeri. I ferieparken er der desuden mulighed for at bestille halvpension, så du bare skal nyde din ferie.


Feriepark le Relais du Plessis er en moderne feriepark i Loiredalen. Ferieparken ligger i et skønt område med mulighed for mange spændende aktiviteter, og hvor du kan besøge mange interessante seværdigheder. Ferieparken er en dejlig fredelig oase, som er bilfri og meget miljøvenlig. Tag på udflugt i området til de mange flotte slotte eller smag på den lokalproducerede vin. 

Skønne oplevelser

Slotsbesøg

Besøger du Loire, er det et must at besøge nogen af de mange slotte i området. Loiredalen er nemlig kendt for at være spækket med slotte, og de ligger over alt. Midt inde i de store skove, hævet højt op på store bakker og klipper, og midt inde i små hyggelige landsbyer. Slottene er symboler på Den Franske Renæssance, og nogen af dem er stadig beboet. Nogle af det mest populære slotte er Chenonceau, Chambord, Amboise og Nantes.


Naturoplevelser

Loiredalen er et smukt besøg med mange grønne områder, storslåede udsigter og et rigt dyreliv. Der er mange forskellige måder at opleve denne fantastiske natur på. Kom helt tæt på naturen i de mange store parker til fods eller på cykel, bevæg dig op til de højeste udsigter og sug det vidunderlige panoramasyn til dig eller sejl gennem de store floder i kano eller med båd. Nogle af de populære naturspots i Loire er blandt andet Pond of Beaymont, Brière Regional Park og Loire-Anjou-Touraine Regional Nature Park.

Loires hyggelige byer

Orléans er blandt de ældste byer i Frankrig og byder på autentisk turisme, hvor historie, Jeanne d'Arc og Loire-floden spiller nogle af hovedrollerne. Her kan du se Maison de Jeanne d'Arc, som er en hyldest til den berømte personlighed, besøg også byens mange spændende museer og smukke omgivelser.


Amboise er fyldt med historie og spændende arkitektur. I kan f.eks. besøge Clos Lucé-slottet, hvor Leonardo da Vinci i sin tid arbejdede på flere forskellige projekter for kongen. Byen ligger også i smukke omgivelser med mulighed for mange storslåede udsigter.


Vendôme har den perfekte kombination af kultur og natur. Tag en af de tre forskellige vandreture gennem byen, og bliv guidet til historiske monumenter eller få en guidet tur af byens ti grønne haver. Vendôme er blandt andet kendt for sine mange smukke haver og har mere end 100 hektar med grønne områder.


Angers er en by rig på kunst og historie. Det er den perfekte by at vandre rundt i, hvor du kan suge den hyggelige atmosfære til dig, mens du beundrer det smukke slot og nyder byens livlige centrum. Prøv også nogen af de mange spændende restauranter og caféer.