Kan vi hjælpe?
7010 4343
Legeplads
Indendørs pool
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Hyggelig feriepark placeret smukt i vinmarkerne i det grønne landskab
Le Domaine du Golf er en skøn feriepark, der byder på gode faciliteter, som hele familien vil kunne nyde godt af. Her bor I midt i vinmarkerne i Languedoc, omgivet af det smukke, grønne landskab. For de yngste gæster organiseres der sjove aktiviteter og god underholdning i børneklubben, hvor børnene uden tvivl vil få en masse nye venner. Ønsker I at tage på opdagelse i den omkringliggende natur, kan I leje cykler i ferieparken. Når I får brug for en god gang afslapning, kan I dase i solens varme stråler på en liggestol i poolområdet, og i wellness-afdelingen kan I koble helt af efter en lang dag.
Legeplads
Indendørs pool
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Pool
Indendørs pool
Sport
Cykeludlejning
Golf
150 m
Bordtennis
For børn
Legeplads
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Aktiviteter ved strand
Udlejning af kanoer
Information
Faciliteter på feriestedet
Pool
Indendørs pool
Sport
Cykeludlejning
Golf
150 m
Bordtennis
For børn
Legeplads
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Aktiviteter ved strand
Udlejning af kanoer

Velkommen til Le Domaine du Golf

Læs mere om Le Domaine du Golf her

Le Domaine du Golf byder jer velkommen i smukke omgivelser og til moderne indrettede ferielejligheder, der er med til at danne rammen om en dejlig ferie med både afslapning og oplevelsesrige aktiviteter. Find og book jeres ferielejlighed online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343, som sidder klar til at vejlede og hjælpe jer.

Poolområde og wellness

I Le Domaine du Golfs store poolområde er der lagt op til både afslapning i solen og sjov med vandpjaskeri for enhver vandhund. Her kan I bl.a. deltage i vandgymnastik, nyde en afkølende dukkert, boltre jer i børnepoolen eller dase i solens varme stråler på en liggestol med en god bog. Hvis I ønsker at koble af og komme helt ned i gear, kan I med fordel nyde omgivelserne i ferieparkens andet poolområde, hvor poolen er opvarmet og der kun er adgang for gæster over 18 år. I kan desuden stresse af i jacuzzien, i saunaen eller med massage.

Indkøbsmuligheder

Blot 500 meter fra ferieparken finder I et stort supermarked, hvor I kan handle ind til madlavning hjemme i jeres ferielejlighed. Derudover kan I besøge den hyggelige by, Fabrègues, som ligger 3 km fra Le Domaine du Golf. Her kan I udforske byen og bl.a. købe friskbagt brød hos bageren.

Ferieparkens omgivelser

Le Domaine du Golf er placeret smukt midt i vinmarkerne i Langudoc, som I nemt kan udforske. I kan desuden tage til Montpellier som ligger 12 km fra ferieparken og byder på fantastiske sandstrande med azurblåt vand ved Middelhavet.

Aktiviteter og underholdning

Kombiner jeres afslappede ferie med et spil golf, petanque eller bordtennis, en tur i fitness eller udforsk de smukke vandre- og cykelstier omkring ferieparken. De yngste gæster kan slippe fantasien løs på legepladsen eller more sig i børne-klubben, hvor der organiseres sjove aktiviteter for børn i alderen 4-12 år. I løbet af dagen og aftenen arrangeres der god underholdning, som hele familien uden tvivl vil kunne hygge sig med.

Hvorfor vælge Le Domaine du Golf?

Der er flere gode grunde til at vælge netop Le Domaine du Golf som destination til jeres næste ferie. Vi har hos Dansk Bilferie samlet nogle af dem her: Skønt poolområde med børnepool, beliggende blot 12 km fra sandstrand, smukke og rolige omgivelser, samt Ideel feriepark til børnefamilien.