Kan vi hjælpe?
7010 4343

De bedste ferieparker i Lorraine/Des Vosges

Lorraine regionen ligger i det nordøstlige Frankrig i området finder du det smukke, kendte naturreservat Des Vosges, hvor der er masser af mulighed for sjove aktiviteter. Området er desuden fuld af historie, kunst, hyggelige franske byer og bølgende vinmarker.

De bedste ferieparker i Lorraine/Des Vosges
Lorraine regionen ligger i det nordøstlige Frankrig i området finder du det smukke, kendte naturreservat Des Vosges, hvor der er masser af mulighed for sjove aktiviteter. Området er desuden fuld af historie, kunst, hyggelige franske byer og bølgende vinmarker.

Ferieboliger i Lorraine/Des Vosges

Læs mere om Lorraine/Des Vosges

Ferie i Lorraine/Des Vosges

Lorraine er en af Frankrigs smukkeste regioner med det enestående naturreservat Des Vosges til at pryde det grønne landskab. Området ligger side om side med Tyskland, og det kan mærkes på kulturen, maden og historien, hvilken er en blanding af det tyske og det franske. Lorraine har også et spændende vinområde, hvor særligt hvidvinen er deres specialitet.

Book din feriebolig i Lorraine her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 og få hjælp og vejledning til at finde den rette feriebolig til dig.

Hvorfor feriebolig i Lorraine/Des Vosges?

Lorraine/Des Vosges er et smukt grønt område fyldt med sjove aktiviteter og udflugter for hele familien. Der er mange gode grunde til at vælge netop denne franske perle som din næste feriedestination.

  • Smuk og frodig natur
  • Hyggelige og historiske byer
  • Spændende mad
  • Fantastiske vine og flotte vinmarker
  • Ferieboliger med gode faciliteter

Populære ferieboliger i Lorraine/Des Vosges

Hameau Des Gîtes

Denne smukke og hyggelige feriepark emmer af fred og ro med en fantastisk udsigt ned til en dejlig sø. Ferieparken ligger mellem Alsace og Des Vosges og er dermed placeret midt i det smukkeste landskab. Ved Hameau des Gîtes er der en indendørs pool med vandrutschebaner, boblebad og meget andet. 


Domaine de Bans er en attraktiv feriepark i Lorraine/Des Vosges. Her er der masser af mulighed for at svømme, bade og lege i vandet, både i ferieparkens swimmingpool, men også i en af de nærliggende søer. I ferieparken finder du også en sjov legeplads og en ponyklub i højsæsonen. Her er der masser af underholdning for hele familien.

Hyggelige byer i Lorraine/Des Vosges

Strasbourg

Strasborg er en smuk gammel men meget livlig by med hyggelige små gader, en smuk katedral og kanaler gennem hele byen, hvorpå du kan tage en dejlig kanalrundfart. Strasbourg er desuden Europas hovedstad og indeholder flere europæiske institutioner, såsom det europæiske parlament og Europarådet.


Colmar

Den lille hyggelige by Colmar er fyldt med gamle malede bindingsværkhuse og dejlige restauranter, hvor du kan prøve de mange lokale specialiteter. Gå en tur gennem de snoede gader og sug den franske atmosfære til dig.


Mullhouse

Mellem Rhinen og Vosges bjergene ligger charmerende Mullhouse. Det er en meget historisk by med adskillige historiske bygninger og smuk arkitektur. Her finder du desuden en smuk botanisk have og mange spændende restauranter med de traditionelle lokale specialiteter som Flammekuechen, sauerkraut og mange andre lækkerier.


Nancy

Nancy er en fortryllende by i Lorraine med et spændende historisk centrum. Gå gennem de smalle snoede gader og kig i de mange butikker. og smag på alle de lækre råvarer regionen har at byde på i de gode restauranter.

Mad og vin

Lækre lokale produkter

Lorraine/Des Vosges producerer et væld af lækre madvarer, som du bør smage, når du er i nærheden. Området er blandt andet kendt for mirabeller. Mellem Nancy og Epinal finder du endeløse frugtplantager med mirabeller. Smag også mirabellerkarameller, -marmelade og meget andet. Som alle andre steder i Frankrig er ost også her et lokalt produceret produkt. I dette område finder du særligt Munster-osten, som for det meste laves i dalene i Vosgesbjergene. Vin er heller ikke til at komme uden om i dette område, besøg nogen af de mange små og store vingårde og smag på deres helt egne lækre vine.


Spændende specialiteter

Maden omkring Lorraine/Des Vosges er en dejlig blanding af det tyske og det franske køkken. Her kan du smage sauerkraut, svineskank og lækre pølser, men også spændende oste og fantastisk bagværk. Området er særlig kendt for macaroons, den lille søde kage som fås i alverdens farver og smage, men prøv også den lækre potée Lorrain, en stuvning på kål, gulerødder, kød og pølse, eller den fantastiske flammekueche, på fransk tarte de flambé som er en tynd pizza-ligenende dej toppet med skinke, løg og creme fraiche, en elsket klassisker.